Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp chystá kvalitní filmy?


ikona
KarelR
black massjohnny depptranscendence
Jack Sparrow si ještě dává pohov. 

Johnny Depp momentálně platí za hvězdu první velikosti a jisté cameo v jistém loňském filmu je důkazem, že ještě pořád dokáže vládnout stříbrnému plátnu. Zbytek jeho rolí z minulých let ale spíš bolel, což by se díky bohu mělo brzy napravit. Depp totiž odhalil svoje plány na letošní rok a je radost na ně pohlědět.

 

Už v květnu začne točit originální sci-fi Transcendence, ve které si zahraje vědce, jež po teroristickém atentátu přenese svoji mysl do počítače. Správně vám to evokuje mistra Nolana. Právě on bude poskytovat producenstkou pomoc svému dvornímu kameramanovi Wallymu Pfisterovi, jenž jako svůj debut zrežíruje scénář nováčka Jacka Paglena (mimochodem jedna z položek loňského Black Listu).

Transcendence tak má už nyní našlápnuto mezi nejočekávanější filmy roku 2014, a moc pozadu není ani Deppův druhý letošní projekt - Black Mass. Pod hororově znějícím názvem se kupodivu skrývá hutná kriminálka, v níž si Depp zahraje Whiteyho Bulgera, jednoho z nejhledanějších gangsterů 20. století. Nemusíte se ale bát dalšího digiretra. Black Mass by se mělo převážně odehrávat v sedmdesátých letech, a film navíc režíruje "kliďas" Barry Levison, který se s Deppem zná od doby, kdy mu produkoval skvělého Donnieho Brasca. Snad se mu po letech vrátí forma.

 

Transcendence a Black Mass by pak už mohli následovat pátí Piráti, které Disneyovci chystají na léto 2015. Meh? Tak nějak. Miliardová značka je ale holt miliardová značka, i když by Depp letos mohl dostat bolestivý lonerangerovský políček...

---

Vytáhni v hospodě: Johnny Depp původně odmítl roli v seriálovém 21 Jump Street a málem ho nahradil Josh Brolin. "Hvězdu" Čety ale nakonec ukecali jeho agenti a nová celebrita byla na světě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace