Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blomkamp chystá další sci-fi


ikona
Mr. Hlad
blomkampdistrict 9elysium
Režisér Districtu 9 a Elysium hodlá zůstat věrný žánru i u svého třetího filmu. Jen přidá na vtipu 

Imfova prorocká slova o tom, že Neill Blomkamp je loser a měl by být okamžitě přestěhován na Antarktidu (nebo tak nějak to tehdy napsal) mu budeme o hlavu omlacovat ještě hodně dlouho. Na druhou stranu člověk se rád plete, když z neznámého a předem odepisovaného režiséra vyleze někdo, kdo zvládne natočit District 9. Blomkampova novinka Elysium taky vypadá podle fotek nadějně a premiéru měla mít původně letos na jaře, nakonec se ovšem přesunula na léto. Na Matta Damona, jenž bude bojovat proti Jodie Foster a pokoušet se změnit svět, v němž jsou lidé buď hrozně chudí nebo hrozně bohatí, si rádi počkáme.

Blomkamp ale už teď prozradil, co bude jeho další projekt. O zápletce Chappie zatím nechce nikomu říct ani slovo, ovšem ví se, že opět půjde o sci-fi, tentokrát ale říznuté komedií. Jestli vás teď chytá amok, tak doporučuji vzpomenout si na druhý Návrat do budoucnosti, Paula nebo Červeného trpaslíka, tohle na první pohled divné kombinování žánrů může fungovat skvěle. Blomkamp navíc napsal i scénář a pomáhala mu s tím manželka Terri Tatchel, která dělala i na Districtu 9, takže nějakého experimentování se asi bát nemusíme. Každopádně režisér slibuje podívanou, která bude menší, jednodušší a údajně strašně srandovní.

---

Vytáhni v hospodě: V dokumentární části District 9 byly všechny dialogy Sharlto Copleyho výsledkem improvizace.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace