Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo se vrací... a nejen sólo


ikona
imf
harrison fordstar wars
Harrison Ford bude mít cameo v Epizodě 7! 

Zprávám z Fox News věříme asi tak jako těm z iDNESu, ale občas se vyplatí riskovat, zvlášť když se tahle milá novina šíří internetem jako lavina - takže jestli jí bude někdo dementovat, zažije při tom hodně horké chvilky. Vypadá to totiž, že Harrison Ford kývnul na účast v Abramsově Epizodě 7, což znamená, že se můžeme po starém Indym těšit i na starého Hana Sola. Půjde o malý štěk nebo rovnou epilog postavy? A dočkáme se nějakého propojení na již dříve zmíněný Hanův prequel? Tolik otázek, tak málo odpovědí a dlouhé měsíce, které nás dělí od čehokoliv hmatatelného. Na druhou stranu je před námi víkend a tohle je víc než pádný důvod, proč si zopakovat celou karbonitovou ságu. Nebo rovnou celou trilogii.


Ti, co mají nakoukáno nad plán, mohou v diskuzi spekulovat nad tím, jestli nabídka vzešla od Abramse, nebo se jen Harrison snaží zabezpečit na důchod. Ať už je to jakkoliv, podobné zprávy určitě fanoušci uvítají. A snad nezůstane jen u jednoho ze staré party. Když nic, tak tahle zpráva - pokud se potvrdí - dokazuje, že nový tvůrčí tým se k původní trilogii a jejím hrdinům rozhodně nechce obracet zády.

 P. S. Harrison Ford se už dříve vyjádřil v tom smyslu, že by si staršího Sola rád zahrál, ale měl podmínku. Chtěl, aby hned v první nové Epizodě Han umřel, pokud možno v akci. Znamená tedy tohle kývnutí, že uvidíme smrt oblíbeného hrdiny?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace