Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy fakt nemá čas!


ikona
Mr. Hlad
tom hardy
Poslední Batmanův protivník chystá thriller odehrávající se v reálném čase 

Jeden z nejzajímavějších herců současnosti si nemůže na nedostatek práce stěžovat. Umí střídat malé filmy s gigantickými blockbustery, zmlátil Batmana a porval se i ve vynikajícím dramatu Warrior a i když si letos dává od herectví pauzu, příští rok ho bude všude plno. V Fury Road se zhostí role Šíleného Maxe, Animal Rescue je zase nadějně znějící kriminální drama z pera autora Gone Baby Gone a Tajemné řeky a když bude čas, vyleze si Hardy jako George Mallory i na Everest. A aby toho nebylo málo, přibral si hodně zajímavě vypadající thriller Locke.

V něm si zahraje úspěšného chlapíka, jemuž jedné noci doma zazvoní telefon a to, co se ze sluchátka dozví, mu obrátí život vzhůru nohama. Následujících devadesát minut po telefonátu se navíc bude odehrávat v reálném čase. Jack Bauer s podobným přístupem vydržel v televizi osm sezón a Telefonní budka v kinech taky slavila velký úspěch, takže proč ne? Režii i scénář bude mít navíc na starost Steven Knight, autor vynikajících Východních příslibů. Takže jsme docela zvědaví.

---

Vytáhni v hospodě: Tom Hardy studoval herectví u chlapíka, u něhož se vyučil i Anthony Hopkins. Asi dobrej oddíl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace