Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Masakr! Soderberghovy hvězdy zničila tlusťoška

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
thanks gos že niesom jediný ktorého Argo nudilo, nebavilo a celkovo mi prišiel ako priemerná dráma
253392
thanks gos že niesom jediný ktorého Argo nudilo, nebavilo a celkovo mi prišiel ako priemerná dráma
0 0
reagovat

studo

Donutil si mě googlit a opravdu už spolu nejsou. V tom případě ta nenávist směřuje na Bradleyho Coopera. A díky ;)
253383
Donutil si mě googlit a opravdu už spolu nejsou. V tom případě ta nenávist směřuje na Bradleyho Coopera. A díky *;)*
studo
0 0
reagovat

TedGeorge

východ USA, Hault je známy imo skôr zo Skins ako About a Boy a s Jen už nechodia nejaký ten pátek, inak zase pekné počteníčko :)
253342
východ USA, Hault je známy imo skôr zo Skins ako About a Boy a s Jen už nechodia nejaký ten pátek, inak zase pekné počteníčko :)
TedGeorge
0 0
reagovat
Argo pořád jede, SLP jede a Django taky, takže i přes tu sračku na první místě jsem spokojen. Trochu mě ale děsí to sbírání cen, které předvádí právě Argo. Jsem sice zvyklý, že Oscara za nejlepší film povětšinou nedostane ten, který si to nejvíce zaslouží - což je tedy subjektivní, ano - ale Argo je jednohubka. Dobrý film, přitom asi nejhorší Affleckův, kde mě bavila režie, hudba a Alan Arkin, ale jako film roku si to představit nedokážu. I když bych Benovi plešouna moc přál, tak ne za tenhle flák.
253335
Argo pořád jede, SLP jede a Django taky, takže i přes tu sračku na první místě jsem spokojen. Trochu mě ale děsí to sbírání cen, které předvádí právě Argo. Jsem sice zvyklý, že Oscara za nejlepší film povětšinou nedostane ten, který si to nejvíce zaslouží - což je tedy subjektivní, ano - ale Argo je jednohubka. Dobrý film, přitom asi nejhorší Affleckův, kde mě bavila režie, hudba a Alan Arkin, ale jako film roku si to představit nedokážu. I když bych Benovi plešouna moc přál, tak ne za tenhle flák.
0 0
reagovat
V USA musí hromadně fetovat to není možný nebo je tam víc vyžraných lidí, než jsem myslel.
Arnie a Sly mě mrzí :( opravdu jsem věřil, že otevřou po světě a "zachrání" se.
253334
V USA musí hromadně fetovat to není možný nebo je tam víc vyžraných lidí, než jsem myslel. Arnie a Sly mě mrzí :( opravdu jsem věřil, že otevřou po světě a "zachrání" se.
0 0
reagovat
TG: Mám pocit, že s ní Holt už nechodí. ;)
253331
TG: Mám pocit, že s ní Holt už nechodí. ;)
0 0
reagovat

Identity Thief

Tede, ty se pořád tváříš, jako bys to čekal... :D Jinak za zmínku stojí, že "The Rule" se zase jednou ukázalo ve vší svojí kráse. (RS - high teens, MTC - 28, někdy mi ta tipovačka docela chybí, bude aspoň oscarová?)
253330
Tede, ty se pořád tváříš, jako bys to čekal... *:D* Jinak za zmínku stojí, že "The Rule" se zase jednou ukázalo ve vší svojí kráse. (RS - high teens, MTC - 28, někdy mi ta tipovačka docela chybí, bude aspoň oscarová?)
Identity Thief
0 0
reagovat
Od mého posledního psaveckého cvičení uběhl nějaký ten čas, v kinech je pár nových filmů, a tak je zase načase aplikovat TedGeorgeovskou prokrastinaci. Znovu se sluší dodat, že tyhle postřehy nadšeného amatéra byly psány před přečtením Civalova pravidelného okénka do světa tržeb.

1. Identity Thief
Mellisa McCarthy. Žena při těle, kterou Amerika žere. "Sympatická herečka" :D už několik let účinkuje v "sitcomu" Mike and Molly, ale do srdcí a peněženek všech diváků se zapsala až minulý rok díky Bridesmaids. Do koktejlu namíchejme neurážejícího vyžírače komediálních rolí (fandové Arrested Development prominou) Jasona Batemana a režiséra Horrible Bosses Setha Gordona a máme tu instantní hit. Otvírák 36 mega značí, že se v klidu půjde přes stovku. Tyhle komedie bejvají trvalky. Úspěch je to velikej i vzhledem k probíhájící tohtoroční "bouři roku", která zasypává sněhem celej západ USA. Nemají si stavět baráky z papíru.

2. Warm Bodies
Klesáme na 11 mega, očekávaný propady 44 procent, stačí to na druhý místo. Možná to je tou zpropadenou bouřkou, možná američani ještě léčí průjmy z přežírání po nedávným Superbowlu, ale tenhle víkend se (krom Zloděje identity) do kina moc nechodilo. Oproti minulýmu roku propad o 40+ procent. Na druhý místo tudíž stačilo ubohých 11 mega, který sou ale pro Warm Bodies ještě vcelku zlatý. Půjde se přes 50 milionů, rozpočet 30 mega se zaplatí už z amerických kin a film může v klidu vydělávat miliónky ve světě. BTW, v hlavní roli týhle zombie romanťárny je Nicholas Hoult. Ten Nicholas Hoult, co otravoval už před dobře deseti lety Hugh Granta ve filmu Jak na věc, a ten Nicholas Hoult, co v Xmenech nabalil Jennifer Lawrence. Ano, chodí spolu, a tento člověk tak společně s panem doktorem Bartákem a diktátorem Kim Čong Nevímdálem okupuje místo v součásnosti nejnenáviděnejší osobnosti světa.

3. Side Effects
Steven Soderbergh před několika lety řekl, že ještě natočí pár filmů a jde do režisérskýho důchodu. Problém je, že tenhle nezmar má každej rok v kinech 2 premiéry a pokaždý u něj přistane otázka, kdy už teda skončí. Proč vám to říkám?
Já ani nevím. Snažím se zabrat trochu místa, protože moc nevím, co k tomuhle filmu napsat. Soderbergh zase zpracoval téma boje jednotlivce proti škaredé korporaci a podle předpokladů se na to moc nechodilo. Recenze sou zatím přívětivý, ale to je tak vše. Film měl rozpočet 30 mega, dalších 20 spolkla reklama jenom v USA, ale přesto by neměl být problém film zaplatit. Soderberghova první produkční totiž stejně jako u Haywire už předem rozprodala práva na uvedení ve světě, a tím prakticky pokryla celej rozpočet. I otevírák 10 mega dává naději na 30 celkově a pokrytí nákladů na tu reklamu.

4. Silver Linings Playbook
Malý poklesy jistotou (Neuvěřitelných 10 procent !). Tahle atypická romance dvou "filmařsky vděčně" pošahaných osob prostě táhne. 100 milionů padne už někdy přespříští týden. Psal jsem to předminule, psal jsem to minule a napíšu to znova. Weinsteini sou démoni, kteří čekali se širokým nasazením do kin opravdu hodně dlouho. A vyplatilo se jim to. Z jakého důvodu čekali tak dlouho? Ti dva herci měli pilno na natáčení jiných filmů a až v půlce ledna se mohli uvolit propagovat tento snímek. Fanoušci Silver Linings Playbook si při průměrných tržbách minulých týdnů a měsíců mohli vytrhat všechny zbývající vlasy na hlavě, protože málokdo čekal, že tahle netypická taktika přinese ovoce. Ale stalo se. Z hlediska tržeb Juno tohoto roku.

5. Jeníček a Mařenka - Znovu v akci
A to se na to podívejme. Před pár týdny to vypadalo, že Jeníček a Mařenka bude mít problémy se zaplatit a ona z toho nakonec ještě bude docela profitabilní záležitost. No, odhadnout vkus diváků je občas zapeklitá věc. 44 milionů celkově s přiznaným rozpočtem 50 (šušká se o 80ti) nevypadá nijak zázračně, ale pohled na celosvětové tržby napoví, že J a M budou co nevidět v zisku. Ruskem to začalo, Evropou to pokračuje. Akční hrdinové z klasické pohádky se mohou prostřílet daleko za 200 milionů celosvětově. Jsem překvapen, ale nesere mě to.

6. Mama
Guilermo del Toro in da house a pokračující úspěch nenápadného hororu. Zvláště potěšující je, že del Toro za pomoci Jessicy Chastain dává na frak mnohem více hypeovanému pokračování Paranormal Activity. Pojďme spolu snít o tom, že z toho mraku peněz, který na tom snad i pan G utržil, padne něco do fondu "pokračování Hellboye". Nereálné, já vím. Guillermo si spíš koupí další barák, bagr, sporťák nebo nevím co. Ale člověk snít může.

7. Zero Dark Thirty.
Tady se jede podle očekávání. Zabití nejslavnějšího teroristy všech dob pomalu ale jistě pokračuje na své štrece za sto miliony z Ameriky a Oskaři mu v této pouti jistě pomůžou. Ukázalo se, že ve své spokojenosti s tímto filmem nejsem na Moviezone sám. Doufám tedy, že tento ostavec potěší aspoň polovinu emzáků. Je to prostě dobrej film a každej ten milion si zaslouží.

8. Argo
Argo neví kdy přestat. Už x krát to vypadalo, že pouť v kinech tohoto filmu je u konce. Řešil se průměrnej otvírák 20 mega. Řešil se druhej vejkend a prakticky nulový propady. Řešilo se, jestli to dosáhne na stovku. Řešilo se herecké neumětelství Afflecka. Vyřešili se Zlatý Glóby. A ten film je pořád v kinech. A přepočítává už obřích 124 mega. Imho nezaslouženě, ale když to produkuje Clooney, tak ty ceny prostě lítaj (musel sem si šťouchnout). Argo stop yourself.

9. Django Unchained
Co víc tu napsat, Djanga sme propírali snad stokrát. Quentin míří za, již minule a přeminule tušenými, 160ti miliony. A my mu to až na výjimky přejeme. Za zmínku také stojí, že pokud svět nepoleví, může se tu atakovat i 450 milionů celkově. A to je u bývalého režiséra nezávisláren docela palba.

10. Bullet to the Head.
Sly to nedal :-. Stejně jako Arnie před několika týdny, i tohle vyklízí kina už po jednom týdnu s naprosto trapným průměrem 824 dolarů na kino za celý víkend. Aj. U Arnolda mě to ani tolik nemrzelo, u Bullet to the head mě to štve kvůli režisérovi, kterej si snad takovýhle rozloučení s kariérou ani nezasloužil. Všichni zainteresovaní tady prodělávají kalhoty, z fanouškovství si nic jinýho nenalhávejte. ?)

A dál už jenom klasicky ve zkratce. ?)8)
Na 11. místě debutuje Top Gun 3D a je to nic moc. Byť je to jenom ze 600 kin, Scottův legendární film měl mít dvakrát tolik. Docela by mě zajímalo, jak to 3D vypadá. Co si vzpomínám, tak souboje ve stíháčkách byly vcelku kulervoucí. Na 13. místě je Jason Statham a jeho Parker, kterej má oproti Stalloneovi a Arnoldovi jediný štestí, a to sice poloviční rozpočet. Btw, bulvární okénko. Podle jednoho mého oblíbeného "zpovídavce" hvězd Jakea z JakesTakes, je Statham suveréně největší "asshole" hollywoodu. Konec bulvárního okénka.

Bídníci na patnáctém místě přepočítávají už obřích 144 milionů z Ameriky a zastaví se až za stopadesátkou. Trvám na tom, že to bude atakovat celkovou půl miliardu. Ve světě to čeká ještě několik velkejch otvíráků. Co se tržeb týče, tak to až nebezpečně kopíruje Mamma Miu. Co se kvality týče.... Mňoch
Snad jako poslední si zaslouží zmínku na šestnáctém místě přistanuvší Hobbit, který má z Ameriky už 298, 3 mega. Příští víkend pravděpodobně překoná tolik vytouženou metu 300 milionů. Honba za miliardou ze světa nadále pokračuje, Čína to (jako už poněkolikáté) jistí.

Nakonec pro vás mám (po vzoru Výplachu) pravidelnou dávku Star Wars link
253329
Od mého posledního psaveckého cvičení uběhl nějaký ten čas, v kinech je pár nových filmů, a tak je zase načase aplikovat TedGeorgeovskou prokrastinaci. Znovu se sluší dodat, že tyhle postřehy nadšeného amatéra byly psány před přečtením Civalova pravidelného okénka do světa tržeb. [b]1. Identity Thief[/b] Mellisa McCarthy. Žena při těle, kterou Amerika žere. "Sympatická herečka" *:D* už několik let účinkuje v "sitcomu" Mike and Molly, ale do srdcí a peněženek všech diváků se zapsala až minulý rok díky Bridesmaids. Do koktejlu namíchejme neurážejícího vyžírače komediálních rolí (fandové Arrested Development prominou) Jasona Batemana a režiséra Horrible Bosses Setha Gordona a máme tu instantní hit. Otvírák 36 mega značí, že se v klidu půjde přes stovku. Tyhle komedie bejvají trvalky. Úspěch je to velikej i vzhledem k probíhájící tohtoroční "bouři roku", která zasypává sněhem celej západ USA. Nemají si stavět baráky z papíru. [b]2. Warm Bodies[/b] Klesáme na 11 mega, očekávaný propady 44 procent, stačí to na druhý místo. Možná to je tou zpropadenou bouřkou, možná američani ještě léčí průjmy z přežírání po nedávným Superbowlu, ale tenhle víkend se (krom Zloděje identity) do kina moc nechodilo. Oproti minulýmu roku propad o 40+ procent. Na druhý místo tudíž stačilo ubohých 11 mega, který sou ale pro Warm Bodies ještě vcelku zlatý. Půjde se přes 50 milionů, rozpočet 30 mega se zaplatí už z amerických kin a film může v klidu vydělávat miliónky ve světě. BTW, v hlavní roli týhle zombie romanťárny je Nicholas Hoult. Ten Nicholas Hoult, co otravoval už před dobře deseti lety Hugh Granta ve filmu Jak na věc, a ten Nicholas Hoult, co v Xmenech nabalil Jennifer Lawrence. Ano, chodí spolu, a tento člověk tak společně s panem doktorem Bartákem a diktátorem Kim Čong Nevímdálem okupuje místo v součásnosti nejnenáviděnejší osobnosti světa. [b]3. Side Effects[/b] Steven Soderbergh před několika lety řekl, že ještě natočí pár filmů a jde do režisérskýho důchodu. Problém je, že tenhle nezmar má každej rok v kinech 2 premiéry a pokaždý u něj přistane otázka, kdy už teda skončí. Proč vám to říkám? Já ani nevím. Snažím se zabrat trochu místa, protože moc nevím, co k tomuhle filmu napsat. Soderbergh zase zpracoval téma boje jednotlivce proti škaredé korporaci a podle předpokladů se na to moc nechodilo. Recenze sou zatím přívětivý, ale to je tak vše. Film měl rozpočet 30 mega, dalších 20 spolkla reklama jenom v USA, ale přesto by neměl být problém film zaplatit. Soderberghova první produkční totiž stejně jako u Haywire už předem rozprodala práva na uvedení ve světě, a tím prakticky pokryla celej rozpočet. I otevírák 10 mega dává naději na 30 celkově a pokrytí nákladů na tu reklamu. [b]4. Silver Linings Playbook[/b] Malý poklesy jistotou (Neuvěřitelných 10 procent !). Tahle atypická romance dvou "filmařsky vděčně" pošahaných osob prostě táhne. 100 milionů padne už někdy přespříští týden. Psal jsem to předminule, psal jsem to minule a napíšu to znova. Weinsteini sou démoni, kteří čekali se širokým nasazením do kin opravdu hodně dlouho. A vyplatilo se jim to. Z jakého důvodu čekali tak dlouho? Ti dva herci měli pilno na natáčení jiných filmů a až v půlce ledna se mohli uvolit propagovat tento snímek. Fanoušci Silver Linings Playbook si při průměrných tržbách minulých týdnů a měsíců mohli vytrhat všechny zbývající vlasy na hlavě, protože málokdo čekal, že tahle netypická taktika přinese ovoce. Ale stalo se. Z hlediska tržeb Juno tohoto roku. [b]5. Jeníček a Mařenka - Znovu v akci[/b] A to se na to podívejme. Před pár týdny to vypadalo, že Jeníček a Mařenka bude mít problémy se zaplatit a ona z toho nakonec ještě bude docela profitabilní záležitost. No, odhadnout vkus diváků je občas zapeklitá věc. 44 milionů celkově s přiznaným rozpočtem 50 (šušká se o 80ti) nevypadá nijak zázračně, ale pohled na celosvětové tržby napoví, že J a M budou co nevidět v zisku. Ruskem to začalo, Evropou to pokračuje. Akční hrdinové z klasické pohádky se mohou prostřílet daleko za 200 milionů celosvětově. Jsem překvapen, ale nesere mě to. [b]6. Mama[/b] Guilermo del Toro in da house a pokračující úspěch nenápadného hororu. Zvláště potěšující je, že del Toro za pomoci Jessicy Chastain dává na frak mnohem více hypeovanému pokračování Paranormal Activity. Pojďme spolu snít o tom, že z toho mraku peněz, který na tom snad i pan G utržil, padne něco do fondu "pokračování Hellboye". Nereálné, já vím. Guillermo si spíš koupí další barák, bagr, sporťák nebo nevím co. Ale člověk snít může. [b]7. Zero Dark Thirty.[/b] Tady se jede podle očekávání. Zabití nejslavnějšího teroristy všech dob pomalu ale jistě pokračuje na své štrece za sto miliony z Ameriky a Oskaři mu v této pouti jistě pomůžou. Ukázalo se, že ve své spokojenosti s tímto filmem nejsem na Moviezone sám. Doufám tedy, že tento ostavec potěší aspoň polovinu emzáků. Je to prostě dobrej film a každej ten milion si zaslouží. [b]8. Argo[/b] Argo neví kdy přestat. Už x krát to vypadalo, že pouť v kinech tohoto filmu je u konce. Řešil se průměrnej otvírák 20 mega. Řešil se druhej vejkend a prakticky nulový propady. Řešilo se, jestli to dosáhne na stovku. Řešilo se herecké neumětelství Afflecka. Vyřešili se Zlatý Glóby. A ten film je pořád v kinech. A přepočítává už obřích 124 mega. Imho nezaslouženě, ale když to produkuje Clooney, tak ty ceny prostě lítaj (musel sem si šťouchnout). Argo stop yourself. [b]9. Django Unchained[/b] Co víc tu napsat, Djanga sme propírali snad stokrát. Quentin míří za, již minule a přeminule tušenými, 160ti miliony. A my mu to až na výjimky přejeme. Za zmínku také stojí, že pokud svět nepoleví, může se tu atakovat i 450 milionů celkově. A to je u bývalého režiséra nezávisláren docela palba. [b]10. Bullet to the Head.[/b] Sly to nedal *:-*. Stejně jako Arnie před několika týdny, i tohle vyklízí kina už po jednom týdnu s naprosto trapným průměrem 824 dolarů na kino za celý víkend. Aj. U Arnolda mě to ani tolik nemrzelo, u Bullet to the head mě to štve kvůli režisérovi, kterej si snad takovýhle rozloučení s kariérou ani nezasloužil. Všichni zainteresovaní tady prodělávají kalhoty, z fanouškovství si nic jinýho nenalhávejte. *?)* A dál už jenom klasicky ve zkratce. *?)**8)* Na 11. místě debutuje [b]Top Gun 3D[/b] a je to nic moc. Byť je to jenom ze 600 kin, Scottův legendární film měl mít dvakrát tolik. Docela by mě zajímalo, jak to 3D vypadá. Co si vzpomínám, tak souboje ve stíháčkách byly vcelku kulervoucí. Na 13. místě je Jason Statham a jeho [b]Parker[/b], kterej má oproti Stalloneovi a Arnoldovi jediný štestí, a to sice poloviční rozpočet. Btw, bulvární okénko. Podle jednoho mého oblíbeného "zpovídavce" hvězd Jakea z JakesTakes, je Statham suveréně největší "asshole" hollywoodu. Konec bulvárního okénka. [b]Bídníci[/b] na patnáctém místě přepočítávají už obřích 144 milionů z Ameriky a zastaví se až za stopadesátkou. Trvám na tom, že to bude atakovat celkovou půl miliardu. Ve světě to čeká ještě několik velkejch otvíráků. Co se tržeb týče, tak to až nebezpečně kopíruje Mamma Miu. Co se kvality týče.... Mňoch Snad jako poslední si zaslouží zmínku na šestnáctém místě přistanuvší [b]Hobbit[/b], který má z Ameriky už 298, 3 mega. Příští víkend pravděpodobně překoná tolik vytouženou metu 300 milionů. Honba za miliardou ze světa nadále pokračuje, Čína to (jako už poněkolikáté) jistí. Nakonec pro vás mám (po vzoru Výplachu) pravidelnou dávku [b]Star Wars[/b] http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/thefw.com/files/2012/10/STAR-WARS-DOG-COSTUME-11-1318361093-e1350499769856.jpg
0 0
reagovat
Aspoň ať už to vyjde Bruceovi!!! :D:D Když ne Arniemu a Slyovi
253319
Aspoň ať už to vyjde Bruceovi!!! *:D**:D* Když ne Arniemu a Slyovi
0 0
reagovat

Macejko

Tak Nákaza, Zkrat, Magic Mike i Side Effect jsou docela malé a levné věci, které si dělá Soderbergh v podstatě sám, takže to není těžké dostat je do kin v tak krátkých intervalech.
253315
Tak Nákaza, Zkrat, Magic Mike i Side Effect jsou docela malé a levné věci, které si dělá Soderbergh v podstatě sám, takže to není těžké dostat je do kin v tak krátkých intervalech.
Macejko
0 0
reagovat
Je to iba môj dojem, alebo Soderbergh vážne posiela do kín nový film týždeň čo týždeň? :)
253313
Je to iba môj dojem, alebo Soderbergh vážne posiela do kín nový film týždeň čo týždeň? *:)*
0 0
reagovat
Ako sa u nás hovorí: Svet sa v kravskú riť obracia. V tomto prípade to platí doslova.
253311
Ako sa u nás hovorí: Svet sa v kravskú riť obracia. V tomto prípade to platí doslova.
0 0
reagovat
po tej recenzii od reeda či koho zjavne mediálne stúpol záujem o identity thief, + to, že klasická komédia už dlho nebola v kinách..

celkom malý prepad pre warm bodies, uvidíme, ako sa mu bude dariť vo "valenstínskom víkende"

SLP je vážne HIT, škoda, že pred oscarmi nepobral aspoň SAG či nejakú inú cenu ( stále sú tu independent spirit award, tak uvidíme)

Argo je v zámorí naozaj obľúbené, soderbergh má tentoraz dosť vážny snímok, s v podstate jednoduchou nákazou sa nemôže asi ani zrovnávať, Django je bez debaty skvelý snímok a zero ešte pozbiera pár miliónov pred tým, než z oskarov odíde s prázdnymi rukami :)

O týždeň to bude zaujímavé smrtonostná pasca podľa mňa flopne. nádherné bytosti neutŕžia ani polovicu prvého twilightu a producenti začnu spásonostne vyhliadať kedy konečne príde marec a s ním aj nejaké poriadne filmy :)
253308
po tej recenzii od reeda či koho zjavne mediálne stúpol záujem o identity thief, + to, že klasická komédia už dlho nebola v kinách.. celkom malý prepad pre warm bodies, uvidíme, ako sa mu bude dariť vo "valenstínskom víkende" SLP je vážne HIT, škoda, že pred oscarmi nepobral aspoň SAG či nejakú inú cenu ( stále sú tu independent spirit award, tak uvidíme) Argo je v zámorí naozaj obľúbené, soderbergh má tentoraz dosť vážny snímok, s v podstate jednoduchou nákazou sa nemôže asi ani zrovnávať, Django je bez debaty skvelý snímok a zero ešte pozbiera pár miliónov pred tým, než z oskarov odíde s prázdnymi rukami :) O týždeň to bude zaujímavé smrtonostná pasca podľa mňa flopne. nádherné bytosti neutŕžia ani polovicu prvého twilightu a producenti začnu spásonostne vyhliadať kedy konečne príde marec a s ním aj nejaké poriadne filmy :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se