Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Yoda vlastní film?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Dočká se nejzelenější mistr Jedi vlastní ságy ve světě Hvězdných válek?  

O tom, že u Disneyho mají s Hvězdnými válkami hodně velké plány, se toho už napsala velká spousta. A ještě napíše. J. J. Abrams se brzy odstěhuje z Enterprise do vedlejšího vesmíru a nastartuje znovu ságu, u které vyrostlo hned několik generací filmových fandů. To ale není zdaleka všechno, Disney totiž vedle "hlavních" Hvězdných válek mluví i o dalších filmech a rád by dostal na plátna nějaké ty spin-offy. A vypadá to, že první by se mohl věnovat mistru Yodovi.

Tenhle prťavec srovnal hraběte Dooku, vycvičil Luka Skywalkera a jeho koníčkem je levitování se stíhačkami. Navíc je starý devět století, takže určitě se najde alespoň nějaký jeho zajímavý příběh. Scénáře pro spin-offy momentálně tvoří Lawrence Kasdan, jenž má na kontě Impérium vrací úder i Návrat Jediho, ale dělal i na Indym, a Simon Kinberg, ten zase pracoval třeba na X-Men: První třída. Nejspíš tedy jen oni ví, co je na tom pravdy a co jsou jen naděje fandů. Každopádně na nějaká oficiální potvrzení je času dost, Disney bude chtít začít klasickými Hvězdnými válkami a těch se dočkáme nejdřív za dva roky, ale i tak můžeme minimálně doufat, že to všechno o Yodovi nejsou kecy. Pro spin-off by to byl ideální charakter, má velkou historii, je cool, zároveň i tajemný a umí se rvát. Takže sem s tím!

---

Vytáhni v hospodě: U DVD Epizody 3 můžete najít i jeden hodně stylový yodovský bonus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace