Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerová nálož ze SuperBowlu


ikona
Mr. Hlad
superbowl
Jak dopadl fotbal? Nevíme. Ale trailerů a klipů na letní hity se urodilo sakra hodně. A stojí za to. 

Život filmového fanouška se dělí na léto, kdy jsou v kinech blockbustery, přelom roku, který je plný ambiciózních dramat usilujících o Oscary, a SuperBowl. Ne že by někoho zajímalo, jak dopadl další zápas v tom sportu, ve kterém se vždycky dvacet vteřin běží a pak je pět minut pauza na vydýchání, ale přijdou upoutávky. Krátké, exkluzivní, drahé a obyčejně kulervoucí.

Letos tomu nebylo jinak. Dorazivší autíčkáři z Rychle a zběsile 6 ukazují, co všechno lze zničit s pomocí vytuněného auta a po jízdě s trezorem v pětce se tentokrát vrhají proti tankům a gigantickým letadlům. Příště to bude asi Hvězda smrti. Nezklamává ani Star Trek, v němž má Benedict Cumberbatch opět zlý a osudový proslov a záběr s lodí demolující město naznačuje, proč byl J. J. Abrams vybrán za režiséra Hvězdných válek.

Minutu a půl dlouhý trailer na Lone Rangera se celkem úspěšně snaží prodat disneyovský předražený spektákl a ukazuje spoustu nových vylomenin, které se dají provádět cestou vlakem do České Třebové. Škoda jen toho dost divného fóru na konci a už notně okoukaného Deppa. Iron Man 3 na to jde zase přes Downeyho charisma a jeho pohled propálit se vám až do duše, jinak ale nabízí spoustu známých a pár nových záběrů, klasické hlášky a velkou akci s Air Force One.

Pár dalších trošku méně zajímavých kousků najdete v klipech, kam se schovali třeba zombíci s Bradem Pittem ze Světové války Z, kteří nic moc nového neukázali, čím dál tím podezřelejší fantasy Mocný vládce Oz od Sama Raimiho, na kterou se v redakci těšíme skoro jako na placení daní, nebo The Rock, který chce v dramatu Snitch svět přesvědčit o tom, že je to obyčejný americký tatík a že všichni kamioňáci s dobrým srdcem vypadají jako Hulkův mladší brácha. Každopádně je toho dost, tak klikejte na obrázky vedoucí přímo k videu.

  

  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace