Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předplatné MovieZone: Co nám dalo a vám vzalo?


ikona
Cival
moviezoneredakce
Kluci v balíku? 

Nuže… konečně tu máme první velké zúčtování na malé MovieZone. Před víc jak měsícem jsme vás v dojemném článku, už nominovaném na Cenu Ferdinanda Peroutky, vyzvali k posílání příspěvků na náš skromný web. Ne proto, abyste měli něco extra (kromě vypnutí reklam), ne proto, abyste odvrátili náš konec nebo zamezili něčemu podobně záludnému. Ale prostě proto, abyste nám jednak vyjádřili podporu v ne-úplně-lehkých-časech na mediálním trhu, ale hlavně nám pomohli dělat MovieZone lepší a po všech stránkách hodnotnější.

Vaše reakce nás moc potěšila, protože za první měsíc se vybralo přes třicet tisíc korun, za pár dní měsíce následujícího připlula na konto Filuta s.r.o. další desítka, takže vám zjevně nejsme lhostejní. Ani vy nám nejste lhostejní, takže vám chceme dělat radost. Hlavně pak té dobré duši, která nám poslala 9500 Kč, což je suma, u níž musí i chlebodárcům Franty Fuky zaskočit sousto – to se bude těžko jen tak překonávat. Většina přispěvatelů ale utrousila částku drobnou, ať už přes konto, nebo skrze PayPal, jejich soupis můžete vidět tady (a ano, chcete mezi nimi taky být :).


Klasický výjev z redakce MovieZone.cz po zavedení předplatného.

A teď k tomu nejpodstatnějšímu: Díky vašim příspěvkům můžeme v úterý 5. února oživit MZ Live. Vysílat budeme od 18:30, sice zatím nevíme, s jakou frekvencí (je to finančně náročnější a koliduje to s Hladovými závazky), ale snad to budeme dělat se stejným efektem, na jaký jste byli zvyklí a jaký téhle relaci přinesl fanoušky. Není to samozřejmě jediná novinka - už večer vám odtajníme jednu extrovní vychytávku a další… další budeme trochu dávkovat, ať vám můžeme udělat minimálně dvakrát radost během února s dalšími novotami.

Takže sypte, jen sypte, vaše koruny nezůstanou ležet ladem. Metodika podpory zůstává stejná:

1) Nejjednodušší je obyčejný převod určité částky na naše bankovní konto u Komerční banky. Číslo účtu je 107-2025650287/0100. Do poznámky nám můžete napsat kromě nicku i třeba nějaký motivační vzkaz.

2) Druhou cestu skýtá PayPal – jeho platební modul můžete spatřit na našich stránkách v pravém sloupci.

Co vám za to nabízíme? Sice žádný prémiový obsah, protože nechceme limitovat čtenáře, kteří se nás rozhodli finančně nepodpořit. Ale pokud vaše platba přesáhne šedesát korun měsíčně, tedy cenu zhruba dvou piv (nebo levnějšího tištěného filmového časáku :), anebo 600 korun za rok a uvedete v platebním příkazu svůj nick, zařadíme vás jako projev díku na čestnou listinu předplatitelů MovieZone, vypneme vám na webu reklamu (místo ní uvidíte tento a tento statický banner) a pokud všechno dobře klapne, tak vás během roku pozveme na nějakou tu fandovskou filmovou projekci zdarma (a bez kostýmu).

Takže... fakt díky!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace