Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin s Oscarem?


ikona
Mr. Hlad
pierre moreltaken
Po Liamu Neesonovi udělá režisér 96 hodin likvidátora z dalšího respektovaného herce 

Z Pierra Morela se evidentně stal odborník na akční filmy se staršími lidmi. Začínal sice jako kameraman, ale už jeho parkourové béčko Okrsek 13 bylo hodně fajn a 96 hodin je film, z něhož se stal takový hit, že to čekal asi opravdu jen málokdo. Do té doby seriózní dramatický herec Liam Neeson musel najednou pracovat s faktem, že v Hollywoodu z něj chtějí mít všichni drsňáka, a výdělky byly obrovské. Bez soucitu, kde Morel nechal Johna Travoltu a Jonathana Rhys Meyerse zdemolovat Paříž, už takový nářez nebyl a nakonec to nevyšlo ani s dlouho připravovanou Dunou, ale vypadá to, že o práci tenhle Francouz nebude mít nouzi.

V The Prone Gunman si vezme do parády dalšího herce, od něhož bychom plnokrevný akčňák asi nečekali. Sean Penn je sice za drsňáka aktuálně v Gangster Squad, ale u Morela do toho podle všeho pořádně šlápne. Má si tu zahrát agenta tajné organizace, která mu vrazí kudlu do zad a on se musí vydat na útěk přes celou Evropu. Původní knižní předloha je údajně hodně realistická a zabývá se i nějakými těmi existenciálními problémy, ale i tak to zní jak zápletka pro novinku Jasona Stathama. Každopádně vážnější akčňák by neuškodil, uvidíme, jestli nakonec dostaneme dalších 96 hodin, nebo se budou všichni snažit sehnat Pennovi dalšího Oscara.

---

Vytáhni v hospodě: V únoru bude mít premiéru sci-fi seriál Zero Hour, u něhož Morel režíroval druhou epizodu. Takže se nefláká

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace