Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams a romantická smrt


ikona
Mr. Hlad
j. j. abrams
Tvůrce Star Treku a Ztracených chystá s oscarovým režisérem sakra divný projekt 

J. J. Abrams je úspěšný filmový režisér, tvůrce seriálů i producent a v Hollywoodu má víceméně volnou ruku. Už letos se můžeme těšit na jeho Star Trek: Do temnoty a trailery naznačují, že by mohlo jít o jeden z těch případů, kdy sequel překoná první díl. U Abramse by to snad nikoho ani moc nezaskočilo. Každopádně i když má jako režisér plné ruce práce, nefláká se ani jako producent a zdá se, že má buď hodně volného času a projíždí fakt divné filmy, nebo sakra schopné asistenty. Chystá totiž projekt s názvem All I've Got, což bude remake deset let starého izraelského televizního filmu.

Můžete se smát, ale právě z Izraele vzešly předlohy k seriálům Terapie nebo Homeland, takže je evidentně z čeho brát. All I've Got bude romantické fantasy (dost podezřelý žánr), jehož je bude žena, která kdysi přežila autonehodu, u níž zemřela její životní láska. Problémy překonala, vdala se, měla tři děcka a pak umřela. A dostala druhou šanci, teď si jen musí vybrat, jestli znovu prožije svůj život, nebo zkusí jaké by to bylo, kdyby jejímu autu lépe fungovaly brzdy. Zní to trochu podezřele, ale údajně má původní film hodně ze Zápisníku jedné lásky, což je romance na první rande naprosto ideální a dokonale prověřená. A režie se navíc ujme Ron Howard, tvůrce Čisté duše nebo Duelu Frost/Nixon. Teď už by vás to mohlo začít zajímat, ne?

---

Vytáhni v hospodě: Howard chodil do školy s herečkou Rene Russo, která si pak zahrála v jeho Výkupném.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace