Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor 5 míří do pekel?


ikona
KarelR
megan ellisonterminatorterminator 5
Kdo prodal duši ďáblu a pokusí se vzkřísit T-800? 

Práva na další terminátoří filmy momentálně vlastní producentka Megan Ellison z Annapurna Pictures a její podobně zaměřený bratr David, který má zkušenosti s nejedním čerstvým blockbusterem (M:I:4, Star Trek 2, G. I. Joe 2, Jack Reacher…). Arnold Schwarzenegger víceméně čeká, s čím za ním přijdou, a pátý film se teď konečně posunul o něco blíž k realizaci. Vyfasoval totiž dvojici scenáristů, která… vám i Arniemu dozajista zkazí příjemné páteční ráno.

 

První najatá duše ještě tak zle nezní. Je jí Laeta Kalogridis, která pro Scorseseho zadaptovala Lehaneův Prokletý ostrov, a mimo práce na Cestě bojovníka a Alexanderovi sepsala společně s Jamesem Cameronem stále odsouvanou mangu Battle Alita. Důvěra Martyho a Železného Jima už něco znamená, scenáristickým partnerem téhle slečny ale bohužel bude ztělesnění béčkové hrůzy. A ne, nemyslím to ani trochu pozitivně.

Na slavné robotí sáze totiž zapracuje také Patrick Lussier, režisér filmů (zkuste vydržet do konce!) Proroctví: Černí andělé, Dracula 2000, Dracula 2: Vzkříšení, Dracula III: Odkaz, Hlas smrti 2: Světlo, Krvavý Valentýn a Drive Angry. Lussier si psaní vyzkoušel jen u svojí „drákulovské trilogie“ a u loňského ďábelského béčka s Nicolasem Cagem. Jestli má tedy Ellisonovic rodinka pocit, že ho to kvalifikuje ke kříšení tak velké značky… no potěš koště.

 

Projekt je naštěstí pořád v plenkách a skartovačku už dnes umí používat kdekdo. Horší vykročení si ale u pátého Terminátora jen těžko představit, pročež doufejme, že Hollywoodu ještě nedošly zázraky. Tady rozhodně budou potřeba.

---

Vytáhni v hospodě: Mladičká miliardářka Megan Ellison je občas nazývána "filmovou spasitelkou" a producentsky se podílela na Zero Dark Thirty, Killing Them Softly, Mistrovi, Zemi bez zákona nebo Opravdové kuráži. O to větší záhadou je, proč jí padl do oka zrovna Lussier...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace