Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bay si našel nového Shiu


ikona
KarelR
jack reynormichael baytransformers 4
Kdo bude hvězdou čtvrtých Transformers? 

Už nějaký ten pátek víme, že Transformers 4 naboostují jméno sympaťáka Marka Wahlberga. Pořád ale zbývalo obsadit jeho filmovou dcerku a jejího přítele, co se vyžívá v rychlé jízdě. Chvíli to vypadalo, že tyhle role uzmuli Brenton Thwaites (Maleficent) a Nicola Peltz (Poslední vládce větru). Michael Bay ale tyhle zvěsti díky bohu rozbil a potvrdil, že "novým Shiou" bude asi nejlepší kandidát ze zvažované pětice mladíků.

Jmenuje se Jack Reynor, brzy mu bude 21 let a Bay si ho všiml v malém irském dramatu What Richard Did (protože... tyhle věci sledují jeho asistenti). Jeho robotí kompatibilitu si můžete ověřit v čerstvé upoutávce na tuhle chválenou indie, na nějaké zásadní soudy je ale ještě trochu brzy. Každopádně nadějná volba, teď už to chce jen Gabriellu Wilde ze Tří mušketýrů a minimálně castingově by čtyřka Transformers (která se mimochodem bude odehrávat přesně 4 roky po konci trojky) mohla potěšit.

---

Vytáhni v hospodě: Jack Reynor prý doslova přiletěl do Ameriky s 30 dolary v kapse a začal hledat hereckou práci. Klikař!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace