Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bradley Cooper srovná Němce do latě


ikona
Mr. Hlad
bradley cooper
Jedna z největších hvězd současnosti dostala chuť na špionážní žánr 

Bradley Cooper je herec, kterému člověk jednoduše musí fandit. Svoje si poctivě odmakal u seriálů, v mrňavých rolích ze sebe nechal dělat hňupa v Nesvatbových a podobných filmech a čekal na svou šanci. Po Pařbě ve Vegas si vyzkoušel snad všechny možné žánry a vidět jsme ho mohli v akčních nářezech, thrillerech, romancích, dramatech i šílenostech. Jeho Terapie láskou (zabít člověka zodpovědného za překlad) letos půjde po Oscarech a upřímně bych jí je přál mnohem víc než uchcanému Lincolnovi. Cooper se ale nefláká a s tím, jak stoupá jeho sláva, stoupají i ambice.

Jako producent se podepsal právě pod Terapii láskou a pod skvělého Všemocného, zdá se tedy, že na zajímavé látky má nos. Jeho novinka Dark Invasion tedy rozhodně zajímavě vypadá. Děj se má odehrávat v roce 1915, kdy byly Spojené státy ještě oficiálně neutrální, přesto se z Německa do Ameriky vydala parta špiónů škodit. Jejich úkolem bylo provádět sabotáže na lodích, vyhazovat do vzduchu továrny a zabít J. P. Morgana, jednoho z hlavních sponzorů americké podpory Spojenců a zakladatele General Motors. Dokonce se jim povedlo postavit továrnu na anthrax asi deset kilometrů od Bílého domu. Krom produkování si tu i Cooper zahraje newyorského policejního kapitána, který má skopčáky vypátrat postavit je před soud. Zní to sakra zajímavě a prostředí první světové války v kombinaci se špionážním žánrem moc často nevidíme, takže zbývá sehnat nějakého dobrého režiséra a doufat, že Cooperův čuch na role tentokrát nezklame.

---

Vytáhni v hospodě: Za první Pařbu dostal Cooper 600 000 dolarů. Za sequel už pět milionů. Jde to rychle, když se daří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace