Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stopka pro Spielberga


ikona
KarelR
robopocalypsesteven spielberg
Thor se s roboty jen tak neutká. 

Tak tohle hodně zamrzí. Jedním z klenotů léta 2014 měla být obří sci-fi Robopocalypse, kterou se Steven Spielberg hodlal vrátit k plnokrevné hollywoodské zábavě s opulentní akcí. Scénář sepsal Drew Goddard (Cabin in the Woods), v hlavních rolích se měli objevit Chris Hemsworth, Anne Hathaway a Ben Whishaw... Jenže nakonec máme smůlu, futuristická válka s roboty se ruší.

Co se vlastně stalo? Spielbergův mluvčí Martin Levy jednoduše oznámil, že je Robopocalypse "příliš důležitý film a scénář není připravený, navíc by jeho zfilmování bylo příliš drahé." Projekt tak místo do produkce putuje zpátky do vývojové fáze (=k ledu), odkud ho vzkřísí jen malý zázrak. A my se můžeme pomalu začít dohadovat, čím by měl Spielberg zaplnit svůj prázdný diář. Pokusí se popostrčit dalšího Indyho? Ujme se režie čtvrtého Jurského Parku? Nebo mu Disney nacpe do náruče nové Star Wars? Jedno méně pravděpodobné než druhé, v diskuzi proto čekám nějaké spásnější nápady.

---

Vytáhni v hospodě: Daniel Day-Lewis původně odmítl hlavní roli ve Spielbergově Lincolnovi. To se psal rok 2003, po letech odkládání produkce si ale na popud Leonarda DiCapria přečetl jinou verzi scénáře a voila, byl na palubě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace