Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2012: Vaše volba


ikona
KarelR
moviezone
Zvolte nejlepší filmy a upoutávky loňského roku. 

Máme za sebou další filmový rok, a to znamená záplavu best of žebříčků, abyste mohli dohnat pecky, které vám v minulých dvanácti měsících proklouzly mezi prsty, nebo si naopak připomenuli trefy do černého, u nichž jste si pomlaskávali blahem. Redakce MovieZone už vám svoje tipy sdělila, teď je tedy řada na vás. A jako tradičně nás budou zajímat nejen ty nejlepší filmy, jaké jste loni viděli, ale také nejlepší trailery.

 

Jaký je systém hlasování? Úplně stejný jako před rokem. Opět budeme testovat vaši internetovou zdatnost, takže si otevřete vzkazník, vepište do zprávy tři nejlepší filmy a jeden nejhorší, stejně tak tři nejlepší trailery a jeden nejhorší, a celé to pošlete uživateli AnketaNej. Můžete samozřejmě hlasovat jen pro filmy nebo jen pro trailery. Hlavně ale jasně označte, co má promluvit do které kategorie.

Na tuhle milovanou eskapádu máte zhruba tři dny. O půlnoci z neděle na pondělí totiž hlasování končí a my budeme tahat virtuální sirky o to, kdo si bude pár zimních večerů procvičovat matematiku. V zájmu duševního zdraví vybraného jedince každopádně zkuste dodržet jednoduché pravidlo: Svoji topku stavte jen z filmů, které šly v roce 2012 do české kinodistribuce, což jsou všechny z tohohle seznamu.

 

Chápeme, že uctíváte 21 Jump Street, ve Varech jste slintali u The Raid a během vánočních nákupů v Londýně vás oslnil Silver Linings Playbook. Frantovi z Psojed ale loni stávkoval internet a manželka ho nepustila ani do Práglu na derby, takže zkuste být trochu solidární.

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE

VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

V případě dotazů nebo nejasností se můžete zeptat v diskusi u tohoto článku, eventuelně ve vzkazníku Mr. Hlada či Civala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace