Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prometheus bez Lindelofa?


ikona
Mr. Hlad
alienprometheusridley scott
Proč vyrazí Ridley Scott do vesmíru bez svého scenáristy?  

Prometheus byl pro spoustu fandů sci-fi, vetřelčího universa a režiséra Ridleyho Scotta brutálním kopancem do koulí, po kterém mezi nohama zůstala jen bolest a v hlavě zoufalství. Zkrátka i když film vypadal hodně dobře, měl skvělé herecké obsazení a v některých momentech hodně působivou atmosféru, idiotský příběh a postavy, které měly místo mozku nablito, srážely pozitivní dojmy hodně dolů. Prostě to bolelo. Většina nenávisti ze strany fanoušků mířila směrem k Damonu Lindelofovi. Ten ale teď oznámil, že dvojky se bát nemusíme.

Proč? Jednoduše proto, že on sám u ní nebude. Zatím je příliš brzy na to řešit, čím se sequel bude zabývat. Každopádně na konci Promethea odletěla Noomi Rapace s hlavou Michaela Fassbendera vstříc ráji, takže se nejspíš podíváme právě tam. Proč ale bez Lindelofa? Oficiálně ne kvůli zklamání fandů, ale jednoduše proto, že toho má moc. Film mu zabral rok práce a to šlo jen o přepisování scénáře Jona Spaihtse. Teď má plné ruce druhého Star Treku, pracuje na dlouho odkládaném projektu Brada Birda 1952 a zároveň plánuje i něco pro televizi. Na dvojku Promethea zkrátka nemá v diáři místo a přenechá psaní někomu jinému. Snad to tentokrát dopadne lépe.

---

Vytáhni v hospodě: Michelle Yeoh si původně měla zahrát roli, kterou nakonec dostala Charlize Theron. Kdyby se ve filmu objevila, bylo by celkem srandovní sledovat zvrat s Guyem Pearcem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace