Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co mají společného Star Wars a konec světa?


ikona
st39.6
star wars
Konec světa je jedním z nejotravnějších témat posledních dní, takže tu nesmí chybět. 

Máme za sebou několik dní beze zpráv o nových Star Wars, takže je zapotřebí urychleně obnovit rovnováhu Síly ve vesmíru. A čím jiným toho dosáhnout, když ne dalším kolem spekulací o příběhu? Tentokrát s nimi přišla rovnou agentura Reuters, která novinku o příběhu sedmé epizody spojila s koncem světa. To je ale překvapení.

Agentura totiž našla spojení mezi Mayi a místem, v němž by se mohla odehrávat valná část nové trilogie. Tvrdí, že v ní budeme sledovat Lukea Skywalkera, kterak se vrací na Yavin 4, aby v bývalé rebelské základně založil nový chrám Jediů. No a jak jistě víte, základnu rebelů si v Nové naději zahrál jeden z mayských chrámů hluboko v guatemalských pralesích.

Že se Disney hodlá pustit do natáčení uprostřed Guatemaly, je dost nepravděpodobné a obří stavbu pravděpodobně nahradí digitální model. Ale něco na tom, že bychom mohli sledovat Skywalkera, kterak zakládá novou jedijskou akademii a tím pádem otevírá nový chrám, bez debat je. Vždyť je tento příběh jednou z nejomílanějších spekulací a jednou z mála, kterou by fanoušci uvítali - děj by navazoval na starou trilogii, zároveň by se mohl odpíchnout směrem k novým postavám i dobrodružstvím. A samozřejmě by vrátil na scénu Lukea Skywalkera. Líbil by se vám takový námět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace