Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie v Expendables?


ikona
Mr. Hlad
expendablesjackie chan
Přidá se k akční sérii legenda bojových filmů a člověk s nejgumovějším tělem na světě? 

Je jen málo herců z akční generace osmdesátých a devadesátých let, kteří se v Expendables neobjevili. Kurt Russell neměl náladu, Steven Seagal se nesnáší s producentem (i když by na smlouvu asi kývl), Wesley Snipes sedí a to je z těch podstatných vlastně všechno. Alespoň z Hollywoodu. Východ v prvním díle reprezentoval Jet Li, jenž byl ve dvojce vyměněn za jakousi Asiatku, jejíž jméno si nikdo nepamatuje a ani to vlastně nevadí. Zdá se však, že by mohla přijít zajímavější náhrada.

O roli ve trojce si totiž řekl Jackie Chan. O něm se mluvilo už v případě druhého dílu, tehdy to však nevyšlo, při propagaci své novinky Chinese Zodiac však prohlásil, že by do trojky chtěl, ale nesmí to být žádný štěk. A jelikož jsou se Sylvesterem Stallonem kámoši, tak by to vyjít mohlo a vedle Nicolase Cage, od něhož normální postavu nikdo nečeká, by to byl další hodně zajímavý přírůstek. Jackie navíc právě v Chinese Zodiac dokazuje, že stále ještě ani zdaleka nepatří do starého akčního železa.

---

Vytáhni v hospodě: Spolu se Stallonem se Jackie Chan objevil v komedii Jak dobýt Hollywood, která měla být satirou na poměry ve filmovém průmyslu. Byl to průšvih po všech stránkách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace