Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozšířený Hobit je hotový. Co dál?


ikona
KarelR
hobitpeter jacksontintintintin 2
Peter Jackson odhaluje svoje plány na příští rok. 

Možná už vám došlo, že je Peter Jackson tak trochu workoholik. Stačilo sledovat tuny dokumentů o natáčení Pána prstenů, King Konga nebo Hobita, a člověk prostě musel obdivovat elán a energii novozélandského režiséra, jehož přístup "natočím tři obří filmy najednou" nemá v novodobé kinematografii obdoby.

 

Jackson má momentálně za sebou premiéru prvního dílu Hobita a pomalu se připravuje na dolaďování dvojky, kterou uvidíme v kinech přesně za rok. Že vám 12 měsíců přijde na pár dotáček a postprodukci jednoho filmu moc? No.. Jacksonovi taky!

Mnozí předpokládali, že část roku logicky stráví přípravou rozšířené verze prvního Hobita. Jenže jak novinářům prozradil Ian McKellen (a následně potvrdil sám Jackson), ta už je dávno hotová! Před tradičním listopadovým releasem tak Peter nebude přebíhat ze střižny do střižny, ale místo toho stráví nějaký čas v mo-cap studiu... kde si jen tak pro radost natočí dalšího Tintina.

 

Protože proč by člověk servíroval tři blockbustery během tří let, když zvládne čtyři během čtyř? Jackson tak oproti předpokladům, že se na Tintina vrhne až po Hobitovi, dodrží úmluvu se Spielbegem už o něco dřív. Natáčení prvního dílu ostatně trvalo jen mrzkých 32 dnů (pro srovnání, hobití trilogie jich spolkla 266), takže proč vlastně ne. Plánovaná dvouletá postprodukce pak ukazuje na premiéru někdy v roce 2015, Jacksona tedy žádná brzká dovolená nečeká. Co asi na tuhle produktivitu říká jeho kámoš Jim?

---

Vytáhni v hospodě: Kdopak zaznamenal Jacksonovo cameo v Hobitovi? Nejspíš se dá bezpečně říct, že oněch vyvolených moc nebylo...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace