Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Do IMAXu na Hobita


ikona
Mr. Hlad
hobitsoutěžstar trek
Chcete si zajít na Hobita bez dabingu a ve 3D a dát si k tomu jako bonus devět minut z druhého Star Treku? IMAX čeká... 

Konec roku se blíží a to znamená nejen že přijde Ježíšek, donese kotel dárků, člověk se bude moci přežrat cukrovím a užít si silvestrovskou kocovinu. Krom těchto běžných záležitostí spojených s prosincem tu máme letos ještě jednu celkem zajímavou věc. Návrat do Středozemě. Hobit se do českých kin dostane už třináctého prosince a pokud si ho chcete vychutnat v co nejlepší kvalitě, doporučujeme zajít do IMAXu. A rádi vám pomůžeme, abyste kvůli tomu nemuseli sahat do peněženky.

Stačí odpovědět na jednu prostou otázku a dva lístky do IMAXu můžou být vaše. Velkou motivací je snad i fakt, že si tady novinku Petera Jacksona užijete jak ve 3D, tak i zároveň v původním znění s titulky.

A jestliže vám to je málo, tak vás třeba přesvědčí možnost mrknout se na exkluzivní devítiminutové preview Star Trek: Do temnoty, které se v žádném jiném českém kině nepromítá - jen bacha, vzhledem ke své délce a stopáži Hobita poběží ukázka jen 2x denně, vždy od 10:00 a 20:00 hodin.

Každopádně pokud máte zájem o volňásky, napište nám, kolik Oscarů získal film Pán prstenů: Návrat krále. Vaše odpovědi čekáme na mailu souteze@moviezone.cz do středy 12. prosince do 20:00. Do předmětu mailu napište SOUTĚŽ HOBIT.

 

A hodně štěstí.

Výherci:
Andrea Malá, Brno
Martin Černý, Štětí
Lubomír Ocelka, Horní Planá
Vladimímr Průcha, Písek

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace