Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Greengrass nahlédne do podsvětí New Yorku


ikona
st39.6
george clooneypaul greengrass
Paul Greengrass a George Clooney vs. mafie 

Paul Greengrass o sobě za poslední dva roky téměř vůbec nedával vědět, na to jsme ale u tohoto britského režiséra s oblibou v roztěkané ruční kameře zvyklí. Vždyť dvou až tříletou pauzu si dává už od Krvavé neděle. To by se teď mohlo změnit, příští rok mu totiž vychází Captain Phillips (drama podle skutečných událostí s Tomem Hanksem v roli kapitána, jenž se výměnou za propuštění své posádky stal rukojmím somálských pirátů) a krátce na to by se mohl pustit do slibně znějícího (i když zatím nepojmenovaného) projektu s Georgem Clooneym.

Ten sice poslední dobou také nemá času nazbyt (Gravity, The Monuments Men), ale to by bylo, aby si nechal utéct spolupráci s režisérem Greengrassova formátu. Zvlášť, když se pod scénář podepíše Chris Terrio (spolu s producentem Grantem Heslovem), který má na svědomí Affleckovo Argo a momentálně je v Hollywoodu žhavou komoditou.

Film se má odehrávat ve světě newyorského podsvětí a ... to je všechno, co víme. Zdá se, jako by si Sony Pictures připravovalo odpověď na případný úspěch Gangster Squad. Za to se na ně rozhodně zlobit nemůžeme. Bude navíc zajímavé sledovat Greengrasse v takovém prostředí. Samozřejmě se i tady nabídne hromada akce, ať už je film o čemkoli, ale pravděpodobně bude gansterka vyžadovat drobátko klidnější přístup, než na který jsme u režiséra zvyklí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace