Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill v Justice League?


ikona
Mr. Hlad
man of steelsupermanzack snyder
Uvidíme Snyderova Supermana i v chystané týmovce DC Comics?  

Letošní léto bylo comicsově hodně nabušené. Začal nový Spider-Man, stylově se rozloučil Batman a první fázi dobývání kin zakončili Avengers. Příští rok k nám dorazí zatím hodně zajímavě vypadající třetí Iron Man a také se o nový začátek pokusí legendární Superman. První upoutávky vypadají překvapivě civilně a hodně zajímavě, Zack Snyder je zárukou, že akční scény budou stát za to a ambice tvůrců jsou hodně velké. Zkrátka by to pro DC Comics mohlo být vydařené léto. A nejspíš nezůstane jen u Supermana.

 

Snyder totiž prohlásil, že mu u Warnerů řekli, aby počítal s tím, že Man of Steel bude součástí většího vesmíru. Nic víc prý vykecávat nesmí, protože by údajně šlo o hodně velké spoilery, ale je tedy teoreticky možné, že právě u Supermana se začne dávat dohromady dlouho odkládaná Justice League a tím pádem by se v ní pravděpodobně objevil i Henry Cavill. Ten má s Warnery smlouvu na tři filmy, takže proč ne? Jak to je s potenciální návratem Ryana Reynoldse z Green Lanterna nebo Christiana Balea z Batmana, zatím bohužel nikdo neví. Ale zdá se, že příští rok by se kolem JLA konečně mohlo začít dít něco konkrétního. Už by bylo na čase.

--- 

Vytáhni v hospodě: V roli záporáka Generála Zoda, kterého si zahraje Michael Shannon, se mohl objevit Viggo Mortensen.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace