Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers hledají kamarády


ikona
KarelR
transformerstransformers 4
A kde by se mohlo natáčet? 

Tak z koho bude další Shia a Megan? V Hollywoodu se momentálně obsazuje hned několik nadcházejících hitů. Nejobletovanějšími rolemi jsou ale dcerka Marka Wahlberga a její přítel závodník ve čtvrtých Transformers. Plecháči si tak očividně zachovají rodinnou dynamiku, která se pochopitelně roztáhne do nové trilogie.

Jedna smlouva, tři filmy. Přesně to čeká dvojici aspirujících hvězdiček, která by se měla podle posledních zpráv vynořit z následujících devíti jmen: Isabelle Cornish (sestra známejší Abbie), Nicola Peltz (Poslední vládce větru), Margaret Quallay (dcera Andie McDowell) a Gabriella Wilde (Andersonovi Tři mušketýři) budou Michaelu Bayovi muset ukázat, že vypadají dobře vedle kapoty a umí svůdně běhat. Luke Grimes (96 hodin: Odplata), Landon Liboiron (Terra Nova), Breton Thwaites (Maleficent), Jack Reynor a Hunter Parrish (Tráva) zase nesmí vypadat úplně blbě za volantem a měli by vzbuzovat alespoň z půlky takové sympatie jako mladý Shia.

 

Ano, je to docela mateřská. Původní lidští tahouni si ale s roboty také tykali někde kolem dvacítky, takže se výběru nemůžeme moc divit. Bay je naštěstí pověstný tím, že pozná potenciální hvězdu, tak doufejme, že při výběru zahvězdí stejně jako při obsazování prvního filmu. Transformers 4 totiž budou potřebovat hodně pozitivních prvků, aby zakryli fakt, že se na nás nejspíš chystá recyklace na n-tou.

---

Vytáhni v hospodě: Thajsko se srdnatě snaží natáhnout si domů hollywoodské produkce a čtyřka Transformers patří mezi hlavní cíle. Bay tak možná opět vymění město tak krapet exotičtější lokace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace