Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poslechněte si Hobita!


ikona
Mr. Hlad
Kompletní soundtrak Howarda Shorea k Hobitovi je venku. A vy si ho teď můžete pustit 

Hobit bude v kinech za pár týdnů a je nutné to připomenout každému, kdo letošek strávil v poušti Gobi pátráním po mýtické potvoře jménem Olgoj Chorchoj. Návrat do Středozemě bude sice podle všeho o něco víc pohádkový než Pán prstenů, ale to se s ohledem na předlohu dalo čekat. Každopádně Peter Jackson za kamerou je do značné míry jistota, že to bude pořád fajn. A Howard Shore s taktovkou v ruce slibuje vlastně to samé.

 

Soundtrack k Pánovi prstenů se stal skoro stejně slavným jako film samotný a dá se předpokládat, že ani tentokrát Shore neodvede špatnou práci. Ale vlastně - na co předpokládat? Celý soundtrak je už venku a vy si ho můžete v klidu poslechnout a začít se těšit do kina. Bohužel nelze přeskakovat mezi jednotlivými stopami, ale to by vám a vašim zvukovodům nemělo pokazit zážitek z více než stominutového návratu do Středozemě. Zní to sakra dobře.

Takže klikejte sem

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace