Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock je Herkules


ikona
KarelR
brett ratnerconandwayne johnsonherculesthe rock
Tam kde budou trpět nevinní, bude i král Škorpión. 

Člověk by řekl, že kolosální selhání nového Conana nadobro zabije svalnaté fantasy. A ono ne! Arnold Schwarzenegger se chystá vrátit do své slavné role v The Legend of Conan. A aby v tom nebyl sám, vyfasuje konkurenci v podobě Dwayna Johnsona, který si (v jiném projektu) zahraje samotného Herkula.

The Rock jako polobožský hromotluk, který musí s pár kámoši porazit celou armádu a zabránit tak pádu Řecka nebo dokonce samotného Olympu? Za normálních okolností by to znělo jako rajská hudba. Herkules, jenž mimochodem bude vycházet z comicsu Hercules: Thracian War, se ale bohužel nachází v pochybné režijní náruči Bretta Ratnera. A jako by to nestačilo, za scénář je zodpovědný debutant Ryan Condal, jehož výtvor přepisoval Evan Spiliotopoulos, autor hory disneyovských videosequelů. Už se začínáte bát?

Měli byste, protože scenárista druhého dobrodružství Víly Zvonilky rozhodně nezní jako někdo, kdo by měl pro Ratnera připravovat epickou fantasy. The Rock se nicméně projektu upsal i přes to, jací lidé jsou do něj zapojeni, takže naděje umírá poslední. Třeba ví něco, co my ne, a film nám nakonec vytře zrak. Zázraky se přeci musí dít i v Hollywoodu!

---

Vytáhni v hospodě: Že jste ještě nečetli durovu recenzi čtvrté Zvonilky? Zásadní chyba...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace