Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarzan má režiséra a hledá tvář


ikona
st39.6
henry cavilltom hardy
Tarzan pod dohledem režiséra Harryho Pottera a s tváří Toma Hardyho? 

Člověk by řekl, že si režisér, jehož poslední čtyři filmy vydělaly kolem čtyř miliard, bude svůj další projekt vybírat hodně pečlivě a hlavně: Ať už si vybere cokoli, bude to pecka. David Yates, režisér posledních čtyř Potterů, si to však nemyslí a jako svůj další počin si vybral adaptaci, která má ohromný potenciál ... stát se podobným kasovním debaklem, jakým byl John Carter.

Yates se totiž pod dohledem Warnerů upsal adaptaci Rice Burroughova Tarzana. Opičího muže se studio pokouší přivést k životu už několik let (naposledy to vypadalo, že ho bude režírovat Craig Brewer), až teď se ale zdá, že začne projektu v žilách tepat čerstvá krev.

Studio totiž rovnou začalo přemýšlet o obsazení hlavní role a tady to možná začíná být ještě zajímavější než u pozice režiséra. Warneři totiž uvažují o tom, že by Tarzana udělali buď z Henryho Cavilla (Muž z oceli), Charlieho Hunnama (Pacific Rim), Alexandera Skarsgarda (True Blood) nebo z Toma Hardyho! Všechno jsou to zajímavé volby, každého však zaujme především poslední jméno.

Aby ne, Tom Hardy za sebou má ze všech zmíněných asi nejstrmější kariérní vzestup a (úplně) hlavní (kladnou) roli v nějakém pořádném blockbusteru by potřeboval jako prase drbání. Ale zrovna Tarzana? Jako by nestačilo, že si na něm pravděpodobně vyláme zuby David Yates, ještě by mohl opičí muž pošroumat kariéru tak nadějného herce. Samozřejmě furt operuji s myšlenkou, že se z nového Tarzana vyklube solidní průšvih, což se nemusí stát, ale copak vy si myslíte, že tento příběh moderního diváka zajímá? Dejte vědět v diskuzi a rovnou zmiňte své osobní favority.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace