Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro šéfuje monstrům


ikona
Mr. Hlad
dc comicsguillermo del toro
Režisér Hellboye a Faunova labyrintu chystá monstrózní comicsovku 

Guillermo del Toro je filmař, na jehož nový projekt bychom se těšili, i kdyby plánoval čtyřhodinové drama o vytrhávání chloupků z nosu. Naštěstí se chystá na zajímavější věci. Příští rok uvidíme jeho hodně ambiciózní sci-fi Pacific Rim, v němž si to gigantičtí roboti rozdají s armádou obřích monster, a jak to tak vypadá, zrůd se nehodlá zbavit ani v dalším projektu. Teď totiž oznámil, že chystá vlastní verzi Avengers. Jen řekněme výrazně béčkovější, hororovější a evidentně osobitější.

 

Heaven Sent by totiž měl být film, v němž se sejdou méně známí hrdinové vydavatelství DC Comics, kteří mají něco společného s magií. Žádné hvězdy to nejsou, Swamp Thing je u nás známý jako Bažináč, Etrigan the Demon se objevil v Hitmanovi a Constantina není třeba představovat. Ale kdo jsou Deadman, The Spectre, Zatara, Zatanna, Phantom Stranger nebo Sargon, vědí asi opravdu jen lidé, kteří čtou comicsy častěji, než je zdrávo a denní světlo viděli naposledy v době, kdy Hašek vychytal zlato v Naganu. Každopádně comicsová týmkovka s magickými a drsnějšími hrdiny a del Torem za kamerou by jistě potěšila hodně lidí. Warneři ale budou mít co dělat, aby ji dostali na plátno a čeká je hodně vyjednávání o právech. Snad to dopadne dobře, třetí Hellboy jen tak nedorazí a tohle by mohla být zajímavá náhrada.

---

Vytáhni v hospodě: Del Toro viděl v dětství omylem Texaský masakr motorovou pilou a na čtyři roky se kvůli tomu stal vegetariánem.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace