Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man vs. Jamie Foxx


ikona
KarelR
amazing spider-manamazing spider-man 2jamie foxthe amazing spider-manthe amazing spider-man 2
Peter Parker si zřejmě vyšlápne na samotného Djanga. 

Tak tohle je celkem překvápko. Bylo jasné, že se Sony nějak pokusí zvýšit zájem o pokračování Amazing Spider-Mana. Restart série sice utržil víc než 750 milionů dolarů (protože v něm je přeci Spider-Man!), zároveň ale šlo o nejméně výdělečný z pavoučích filmů. Recept na úspěšnou dvojku? Najít cool herce do role záporáka. A kdo je víc cool než Jamie Foxx?

 

Oscarový Ray se v minulých třech letech trochu držel stranou, přičemž se mihnul především ve dvou úspěšných komediích (Motherf*cker Jones!). O Vánocích se ale vrátí v plné parádě jako Tarantinův Django, a jeho další rolí bude dokonce americký prezident v Emmerichově akčňáku White House Down. Potom už by měl nicméně přesouvat svou pozornost ke Spider-Manovi, kterého hodlá potrápit jako nebezpečný Electro.

Blesky metající padouch, o jehož účasti ve filmu se díky potitulkové scéně spekuluje už od premiéry jedničky, by měl být pro Spideyho daleko tužším soupeřem než přerostlá ještěrka. Electro je navíc v comicsech členem Sinister Six, záporáckého supertýmu, který se Sony dost možná snaží dostat na plátna kin. Jeho nasazení tak určitě dává smysl a s Foxxovým angažmá je film hned o řád zajímavější.

 

"Včerejší halloweenský večer jsem strávil v kostýmu Electra. Docela mi sedí," podráždil Foxx fanoušky na Twitteru. Doufejme tedy, že veškerá vyjednávání klapnou, a že se Spidey vrátí ke kvalitám prvních dvou filmů. Comicsová konkurence je daleko větší než tehdy a byla by škoda, kdyby v ní náctiletý ochránce New Yorku zapadl.

---

Vytáhni v hospodě:  Kdo by měl zájem, na Youtube se dostaly všechny vystřižené (nebo alternativní) scény z Amazing Spider-Mana. A Peterova antiještěrčí odysea hned dává o něco větší smysl...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace