Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lawrence dotáhne Hunger Games do konce


ikona
st39.6
francis lawrencehunger games
Francis Lawrence si v příštích letech neodpočine. Upsal se všem zbývajícím Hunger Games. 

Z Hunger Games se stal ohromný hit a jako takový ho samozřejmě Lionsgate hodlá vyždímat do poslední kapky. Nejen tedy, že se filmové adaptace dočkají všechny tři knižní předlohy, závěrečný díl se navíc po vzoru Harryho Pottera a Stmívání dočká rozdělení na dva filmy.

To není nic nového. Stejně tak není nic nového, že se o dvojku postará Francis Lawrence, režisér Constantinea a Já, legenda. Původně se však předpokládalo, že předá otěže na poslední dva díly někomu jinému. Zrežírovat dvoudílné finále hned po Catching Fire se totiž zdá jako nadlidský výkon - film má mít premiéru v listopadu 2013, první část Mockingjay přesně o rok později, druhá další rok nato. Aby jeden filmař stál u zrodu tří tak velkých filmů, které mají přesně rok mezi premiérami, je docela masakr. Lawrence ale zřejmě miluje výzvy.

Lionsgate totiž oficiálně potvrdilo, že to bude právě on, kdo se jako režisér podepíše pod obě části Mockingjay (v Česku Síla vzdoru). Trochu to připomíná Davida Yatese, ten ale měl mezi šestým a sedm-osmým Potterem alespoň o něco delší pauzu. Lawrence hned během premiéry Catching Fire hupsne do produkce první části Mockingjay a to samé si odbude rok na to. Doma si ho asi moc neužijí. Snad bude jeho otisk do série za něco stát, jednička byla docela fajn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace