Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise už přemýšlí o páté M:I


ikona
st39.6
mission: impossibletom cruise
Cruise točí jeden film za druhým, na svou nejslavnější sérii však nezapomíná. 

Kdyby vám před nějakými šesti lety někdo řekl, že Toma Cruise čeká další hvězdné období, kdy bude točit několik filmů ročně a davy ho opět začnou žrát i přes úlety kolem scientologické církve, asi byste se mu vysmáli do obličeje a přestali se s ním kamarádit. Jenže Tom Cruise šel do sebe. Maká jak lodní šroub a už se o něm dá bezpečně říct: He´s back!

Návrat na vrchol si užívá, a tak cestuje s filmovými štáby po celém světě a to samé pak dělá i při propagaci hotových snímků. Právě přitom, jak přiznal v rozhovoru pro Total Film, začal přemýšlet o páte Mission: Impossible.

Za normálních okolností by to asi nic neznamenalo. Já také často přemýšlím o sedmých Star Wars a v Lucasfilmu na mě i nadále kašlou. Jenže Cruise za M:I stojí také jako producent a jeden z lidí, kteří mají poslední slovo. Při obrážení světových premiér se proto začíná rozhlížet po lokacích a pomalu si dává v hlavě dohromady, kde by se pátá nemožná mise mohla odehrávat a jaké nejvyšší budovy světa by při ní slaňoval.

Její vznik už dávno potvrdilo samotné studio, zatím se ale nic konkrétního o pokračování slavné série neví. Nebyl najat žádný scennárista, Bird se pravděpodobně nevrátí a jediné, co je tak jisté, je právě Cruisovo angažmá. Že Cruise začíná aktivně o pětce přemýšlet, možná není kdovíjaká zpráva, zanedlouho ale herec dotočí All You Need is Kill, přičemž Oblivion je v post-produkci a Jack Reacher už je hotový. Brzy se tedy v kalendáři objeví kolonka pro další možný film a jestli to nebude druhý Top Gun ani nic jiného, mohla by to být právě Mission: Impossible. Otázkou teď je, jakým směrem by se měla vydat a kdo by se hodil jako další režisérská volba?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace