Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League je zase o krok blíž


ikona
KarelR
justice league
Superman je volný, jde se na Avengers! 

Asi už toho taky máte plné zuby. Měsíc za měsícem se dozvídáme, že má Justice League stále blíž a blíž k produkci a že loví režiséry, na které se dosahuje hodně těžko. Hmatatelné informace ale pořád nikde. Inu, ani dnes to nebude výrazně lepší než minule a předminule, kdy jsme řešili možnou účast Bena Afflecka a Wachowských. Nicméně jsme nově zjistili, že Warnerům konečně nic nebrání v nakopnutí projektu kupředu.

 

Průtahy s přípravou Justice League totiž měly jednoduchý důvod - Warneři se dlouhá léta soudili s rodinami tvůrců Supermana o práva na jeho postavu. Včera ale soud konečně vyhráli, takže se nemusí dál strachovat o to, že by si potomci Siegela a Shustera ukously řádné sousto z box office koláže jak Snyderova Muže z oceli, tak Justice League.

Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash a možná ještě někdo další by tak měli začít pobíhat po place už příští rok. Plánovanému natáčení samozřejmě musí předcházet casting, nalezení schopného režiséra a doladění současného scénáře Willa Beala (Gangster Squad). Další měsíce by ale měly v těchto ohledech přinést rychlý vývoj, neboť se Warneři opravdu chystají nasadit Justice League v roce 2015.

 

Nevyhnou se tak pomyslnému souboji s Avengers 2, na jehož vítězství snad nikdo nepomýšlí. Hlavní je, aby se film povedl, zaplatil se a postavy se z něj mohly odpíchnout k sólovým filmům. Rozmáchlá vlna marvelovek si totiž určitě zaslouží adekvátní konkurenci. A kdo jiný by ji měl poskytnout, když ne DC?

---

Vytáhni v hospodě: Objeví se Justice League v Arrowovi, novém comicsovém úspěchu z obrazovek CW? Podle tvůrců s ní počítat nemáme, seriál se bude v duchu Batman začíná vyhýbat superschopnostem a nadpřirozeným jevů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace