Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #26: Návrat k mikrofonům


ikona
Mr. Hlad
radio
Jakých deset filmů byste ještě letos neměli v kině minout? Jak moc se těšíme na Smrtonosnou past? A stojí za to vydat se na Zemi bez zákona?  

Jak jste asi zaregistrovali, MZ Live má teď dlouhodobou pauzu. Na nějaké nápravě sice pracujeme, ale aby to nevypadalo, že se flákáme, rozhodli jsme se oživit formát MovieZone FM. U mikrofonu bylo místo jen pro dva, ale nakecali jsme toho docela dost.

 

Například se s vámi podělíme o deset filmů, které letos rozhodně nehodláme v kině vynechat. Sice už jsme v říjnu, ale desítka pecek se hledala docela snadno. Máme tu Jamese Bonda ve Skyfall, návrat Petera Jacksona do Středozemě v Hobitovi, akční sci-fi Looper nebo animák pro fandy počítačových her Raubíř Ralph.

10 filmů, které byste do konce roku neměli minout

Vzhledem k čerstvému teaseru na pátou Smrtonosnou past jsme malinko probrali návrat Johna McClanea a aktuální stav kariéry Bruce Willise. Dotkli jsme se i nového Star Treku a šestky Rychle a zběsile, no a v neposlední řadě jsme strávili pár minut dohodováním se o tom, jestli je Země bez zákona skvělá nebo jen hodně dobrá.

 

Pátá Smrtonosná past, Bruce Willis a Země bez zákona

Tak snad vám návrat ke starému podcastovému formátu zkrátí čekání na regulérní MZ Live. Fakt na něm děláme!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace