Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další obět 3D konverze: Čaroděj ze země Oz


ikona
st39.6
3dblu-ray
Warneři slaví devadesát let od svého vzniku. Ideální čas na 3D konverzi nedotknutelné klasiky. Uf! 

Studio Warner Bros. příští rok oslaví krásných devadesát let své existence. Takové výročí samozřejmě nesmí zůstat bez povšimnutí, a tak ho tento velikán oslaví hromadou výročních DVD a především Blu-ray edic. Tou nejčerstvěji oznámenou je megalomanská sbírka "Best of Warner Bros.", která bude čítat ohromujících padesát filmů od Lidé v hotelu po Inception. Filmy budou doprovázet další dvě placky plné dokumentů, nějaké ty postery a další sběratelské cetky. Kompletní seznam snímků, které Warneři považují za nejlepší, najdete zde. Rovnou můžeme slíbit, že se k nám tahle kolekce nedostane, stejně tak se můžete spolehnout, že vám v případě importu zaručeně rozcupuje peněženku (oficiální cena by se měla pohybovat okolo osmi tisíc korun).

To ale není jediné, co Warneři na příští rok slíbili. Jakožto experti na neustálé re-releasy těch samých filmů k naprosto nesmyslným výročím se rozhodli, že opět vydají Čaroděje ze země Oz (to je šestá edice za posledních sedm let). A jelikož už vyzkoušeli úplně všechny způsoby, jak film prodat znovu, aníž by to vypadalo jako naprostý výsměch, rozhodli se, že se vydají jedinou nevyšlapanou cestou a klasiku z devětatřicátého vydají ve 3D!

Rodinná fantasy se své 3D premiéry dočká na podzim příštího roku a ačkoliv zatím Warneři mluví pouze o vydání na nosičích domácí zábavy, nikdo by se nedivil, kdyby časem přibyla také další obnovená kinopremiéra. Na to, že se občas objeví nějaká ta konvertovaná klasika, už jsme si zvykli, ale ještě nedávno existovaly jisté hranice, přes které se zdálo nesmyslné překračovat. Konverze takových filmů, jako je Čaroděj ze země Oz, mezi ně patří. Co bude dál? Občan Kane ve 3D? Lawrence z Arábie? Ach jo!

---

Vytáhni v hospodě: Přibližne před rokem se mluvilo o tom, že by se mohl 3D konverze dočkat (pod dohledem hlavního kameramana) také Poslední císař. Ne, to už se soudností nemánic společného.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace