Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Captain America shání parťačku


ikona
Mr. Hlad
captain americamarvel
Captain America si to rozdá s bývalým parťákem, kdo mu u toho bude pomáhat?  

Supehrdinové dvacátého prvního století už k ruce nepotřebují ženské jen kvůli tomu, aby je zachraňovali před padouchem a čekali, jak jim dvě minuty před závěrečnými titulky skočí kolem krku. Black Widow mlátí lidi skoro stejně efektně jako Hulk, Batman si potykal s Catwoman a Peggy Carter by nejspíš srovnala Captaina Americu do latě během chvilky. Ta poslední se však z logických důvodů v pokračování nazvaném Captain America: Winter Soldier nevrátí. To ale samozřejmě neznamená, že nás čeká jen parta drsňáků z Shieldu. Stevu Rogersovi, jenž bude bojovat proti svému bývalému parťákovi Buckymu, kterému kdosi vymyl mozek, pomůže vnučka Peggy Sharon Carter.

 

A režiséři Joe a Anthony Russoovi právě hledají herečku. Do finále se dostalo pět dost zajímavých tváří. Marvel, jak je známo, nesází na drahé hvězdy, casting si však vždycky dokázal pohlídat a i tentokrát vybírá s hodně zajímavých tváří. Máme tu Teresu Palmer, která se předvedla jako slušná drsňáčka v Jsem číslo čtyři, vedle ní Imogen Poots, jež si to rozdala s upíry v remaku Noci hrůzy a hrála třeba i v Centurionovi. Jessica Brown Findlay na sebe upozornila v chváleném seriálu Downton Abbey a z televize přichází i dvě poslední a možná nejzajímavější jména. Alison Brie hraje v Community, tedy v seriálu bratrů Russoových, a Emilia Clarke krotí draky ve Hře o trůny. Zajímavá jména a herečky, jimž by člověk pár bitek nejspíš uvěřit dokázal. Koho byste po boku nejameričtějšího hrdiny chtěli vidět vy?

---

Vytáhni v hospodě: Winter Soldier je hodně důležitou postavu comicsů Captaina Americy, které vyšly i u nás. A já s Karlem vám je hodně hlasitě doporučujeme. Ty omnibusy stojí sice dost peněz, ale je to parádní čtení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace