Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ceny Akademie v rukou Setha MacFarlana


ikona
Mr. Hlad
oscarted
Tvůrce Family Guye a Teda bude moderovat Oscary 
Moderovat Oscary není žádná legrace. Pravděpodobně to není o moc složitější nebo jednodušší než uvádění Grammy nebo MTV Movie Awards, ale zavděčit se producentům a publiku je sakra těžké. Oscaři hledají svou moderátorskou tvář už pěkných pár let. Pochvalu si v poslední době vysloužil snad jen Hugh Jackman, ale Anne Hathaway, James Franco, Steve Martin, Alec Baldwin, Ellen DeGeneres i Billy Crystal vždycky předvedli maximálně neurážející standard, nebo dokonce zklamali. Není tedy překvapení, že příští ročník bude moderovat zase někdo jiný. Ovšem jméno, které producenti Chris Zadan a Neil Meron oznámili, docela překvapí.



Večerem totiž bude provázet Seth MacFarlane. Většina obyčejných lidí o něm v životě neslyšela a filmoví a především seriáloví fandové ho sice znají, ovšem podle ksichtu by ho pravděpodobně poznal málokdo. Duchovní otec seriálů Griffinovi, American Dad a Cleveland Show, režisér velmi povedeného Teda a člověk, který by sám dokázal dabovat polovinu hollywoodských animáků (kdyby měl někdo odvahu mu to dovolit), se nikdy nebál osobitějšího a drsnějšího humoru. Ovšem všichni víme, že oscarové večery jsou hlavně o tom dobře vypadat, předvést pár fórů, které pochopí každý, nikoho nenaštvat a vypadnout ze scény, až si vítěz poběží pro plešouna. Těžko tedy říct, jestli je MacFarlane ten pravý. Každopádně mu ale držíme palce a doufáme, že alespoň tentokrát bude mít přenos trošku koule.
 
---

Vytáhni v hospodě: Seth MacFarlane má ve svém hereckém portfoliu spoustu seriálů, ale jen tři filmy. Ovšem Life is Short má pouze deset minut, ve druhém Hellboyovi daboval ektoplasmatického Johanna Krause a v Méďovi hrál plyšáka. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace