Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazing Spider-Man 2 má režiséra


ikona
KarelR
amazing spider-manamazing spider-man 2marc webb
A není to žádné velké překvapení. 

Režisérem Amazing Spider-Mana 2 se stává... chvíle napětí... Marc Webb! Před dvěma měsíci to sice vypadalo, že by si u Sony mohli vzít k srdci výtky ohledně prvního dílu. A zkusit Spideyho vložit do nějakých nových, krapet zkušenějších rukou. Jenže pak se někdo podíval na tržby, které se zastavily až u 750 milionů dolarů, a řekl si, že není nutné střídat hlavní dohled. Dokud se ve filmu objeví Spider-Man, kinosály očividně budou praskat ve švech.

Nejméně výdělečný pavoučí film by tak měl 2. května 2014 dorazit do kin bez výraznějších změn. V hlavní roli se vrátí Andrew Garfield, co je ale překvapivé, s Emmou Stone se o návratu teprve jedná. Znamená to, že ústřední duo (nebo jeho polovina) nemělo smlouvu na víc filmů? U tak velké značky dost nezvyklý tah, který by ale neměl mít nějaký zásadnější dopad. Jen se možná o něco nafoukne rozpočet, protože vyjednávat setrvání s tak populární filmovou sérií musí být finanční ráj.

 

Amazing Spider-Man 2 by tak měl sledovat další romantické osudy Petera a Gwen, zatímco se mladý superhrdina bude dál hrabat v minulosti svých rodičů. Dostane hlavní lákadlo jedničky, onen "dosud nevyprávěný příběh", konečně prostor? S trochou štěstí ano. Navíc by ho pak mohly obklopovat o něco památnější akční scény, jelikož se na scénáři nově podílí protřelé duo Alex Kurtzman a Robert Orci. Pánové, kteří nacpali tunu efektní věcí do Transformerů a nového Star Treku, se na Spider-Manovi určitě vyřádí. Otázkou ale zůstává, zda Marc Webb dokáže jejich výmysly prodat tak parádně, jako se to podařilo Michaelu Bayovi a J. J. Abramsovi. Zatím bohužel zůstáváme poněkud skeptičtí.

---

Vytáhni v hospodě: Pánové z Jak to mělo skončit opět útočí. A Spideymu nezbývá, než zahanbeně klopit oči...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace