Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diesel znovu za volantem


ikona
imf
hitmanthe wheelmanvin diesel
 

Vin Diesel měl v poslední době tzv. hereckou krizi středního věku a zjevně se nemohl rozhodnout, co chce vlastně točit. Měla to být čistá komerce (Pacifier), která mu měla vydělat na dalšího Riddicka? Nebo pro změnu střelba na Oscara (Find Me Guilty), která řadě jeho věrných fanoušků přivodila lehký infarkt? Vin zjevně pořád bojuje se svým artovým alter-egem, které mu zakazuje vyhazovat věci do vzduchu, vylamovat klouby nepřátel z pantů a uhánět dvoustovkou v protisměru. Naštěstí pro nás zase jednou zvítězil zvířecí instinkt a tak se Vin objeví v akčňáku The Wheelman, který vypráví o profesionálním řidiči, jehož vyhledá bývalá známá a poprosí ho o menší pomoc. Všichni už moc dobře víme, že tahle pomoc bude spočívat v likvidaci vozového parku o rozloze zaplněného parkoviště před průhonickou Hypernovou, počítaje v to i přeživší řidiče. Někdo by mohl vykřiknout, že je to prachsprostá kopie Kurýra, ale jestli Diesel pojme svého kniplmachra jako Dominica v Rychle a zběsile, bude protestovat jen málokdo. A nebo se snad mýlím?

Paramount by určitě chtěl, abych měl pravdu, protože hodlá do filmu investovat minimálně takových 60-70 milionů dolarů a navrch přihodí 15 milionů pro Midway Games, která vyrobí herní variantu, na jejímž vývoji se bude Diesel intenzivně podílet (není to pro něj žádná novinka, do herního Riddicka se úplně ponořil a výsledkem byla jedna z nejlepších her založených na filmové licenci). Hra nebude pouhou kopií filmu, měla by fungovat jako prequel a na trhu se objeví zřejmě pár týdnů před premiérou snímku v kinech. PCčkáři jsou zatím v napětí, protože je ohlášena pouze na na XBox 360 a Playstation 3, ale vypadá to, že Paramount by si nerad nechal ujít windowsáckou platformu, takže si zřejmě budeme moci zařádit i na našich plechových miláčcích. O termínu natáčení nebo případném režisérovi ještě není nic známo, ale dřív jak v roce 2007 se určitě nedočkáme. Diesel momentálně nic netočí a před sebou má jenom dabing v jednom animáku, ale u tohohle newyorského obra nikdy nevíte. Je docela možné, že dřív spatří světlo světa adaptace Hitmana, které už se Diesel upsal a kterou má podle všeho napsat a natočit Skip Woods, autor drsné kriminálky Černý čtvrtek (Thursday).

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace