Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví nebo staří X-Meni?


ikona
Mr. Hlad
x-men
Uvidíme v kinech v roli profesora X Patricka Stewarta nebo Jamese McAvoye? 

Matthew Vaughn nám udělal se svou comicsovkou X-Men: První třída hodně velkou radost. Dobří herci, chytrý příběh, strhující retro atmosféra, výtečná akce, bylo tam prostě všechno. Jen těch diváků mohlo přijít trochu víc. Přesto se sequelu dočkáme. Měl by se jmenovat X-Men: Days of Future Past a jeho zápletka zní docela zajímavě. A obsazení taky, protože Patrick Stewart na comicsovém conu v Montrealu naznačil, že se k roli profesora Xaviera vrátí.

 

X-Men: Days of Future Past má vycházet z x-menovského příběhu ze začátku osmdesátých let. Dej však začne v budoucnosti, kde mutanti žijí v koncentračních táborech, na pořádek dohlíží obří vražední roboti Sentinelové a vůbec to tu nevypadá zrovna vesele. A kdo za to může? Senátor Robert Kelly, kterého právě v osmdesátých letech zavraždili a jeho smrt nastartovala protimutantské nálady. Kitty Pride (ve trojce si ji zahrála Ellen Page) tedy pošle svou mysl zpátky do minulosti a pokusí se ji změnit. Tak je to v comicsu, šeptá se ale, že ve filmu by místo ní mohl cestovat časem právě Charles X. Xavier a bylo by tu tudíž místo jak pro Stewarta, tak pro McAvoye. Zní to docela zajímavě, ne?

Vytáhni v hospodě: Taylor Lautner byl první volbou pro roli Hanka McCoye. Naštěstí neměl čas a nahradil ho Nicholas Hoult. Děkujeme za to filmovým bohům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace