Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy poleze na Everest?


ikona
KarelR
doug limaneveresttom hardy
Představitel Banea obrací pozornost k dalšímu tuhému nepříteli. 

Jen pro pořádek, Toma Hardyho jste letos mohli vidět v zápasnickém dramatu, špionážním retru, akční komedii, comicsovém blockbusteru a téměř-westernovém kriminálce. Všechno to navíc byly dobré nebo dokonce výborné filmy, takže se dá s klidem tvrdit, že Hardy letošní rok ovládl ještě víc než Channing Tatum. Copak chystá dál?

V současnosti s Charlize Theron natáčí Šíleného Maxe. Chystá se na adaptaci divadelního dramatu The Long Red Road, kde se (stejně jako na prknech) zhostí role ústředního alkoholika. A v neposlední řadě jedná o roli slavného horolezce George Malloryho, jenž byl podle všeho prvním mužem, který zdolal Mount Everest.

 

Malloryho boj s nejvyšší horou světa byl jednou z věcí, které Angličanům zvedaly morálku během První světové války. Převod událostí (respektive knihy Paths of Glory, která o nich vypráví) v inspirativní film se tak zdá být zcela logickým krokem. Obzvlášť poté, co se před dvěma lety objevily v povedeném dokumentu Nejdivočejší sen.

Everest, jak se snímek zatím jmenuje, by měl režírovat Doug Liman (Agent bez minulosti, Pan a paní Smithovi) podle scénáře Sheldona Turnera (Lítám v tom). A s Hardym na palubě se snad celý projekt rychle pohne kupředu. Myslíte, že londýnskému hromotlukovi vypjaté lezení po horách sedne, nebo... je vůbec druhá možnost?

---

Vytáhni v hospodě: Spekulace o tom, že Christopher Nolan chystá rozšířenou verzi Temný rytíř povstal, se nakonec ukázaly jako liché. Natočené scény se zrodem a výcvikem Hardyho Banea tak možná nikdy neuvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace