Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Lonely Island dostávají druhou šanci


ikona
KarelR
macgruberthe lonely island
Po MacGruberovi nás čeká další špiónská komedie. 

MacGruber! ... se moc nepovedl. Dva roky stará parodie nezvládla vydělat ani 10 milionů dolarů, což režiséra Jormu Tacconu vrátilo zpátky na startovní čáru. Bývala hvězda SNL tak strávila poslední dva roky především plánováním, co dál, a sledováním toho, jak se Andymu Sambergovi daří procpat do filmového průmyslu.

Teď ale Taccone dostává šanci na reparát. Studio New Line Cinema totiž do jeho rukou vložilo akční komedii Spy Guys, v níž se tajný agent CIA vydává s kamarády na svatbu do Evropy. Během výletu se z něj ale stává uprchlíku na útěku, a tak přátelům odhalí svoji tajnou identitu a požádá je o pomoc.

 

Nic moc originálního, ale se správným obsazením (Samberg? Timberlake?) by Spy Guys nemuseli dopadnout nejhůř. Film každopádně vznikne v produkci celé sestavy The Lonely Island, takže se nám vyhne minimálně jedno - zcela normální podívaná.

---

Vytáhni v hospodě: Možná největší perličkou letošních prázdnin byl rozhovor s Anne Hathaway, v němž popisovala zážitky z placu Temný rytíř povstal. Christopher Nolan prý pobíhal po place s noblesní kontrolou nad celou produkcí... a citoval přitom svého oblíbeného MacGrubera!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace