Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequelové střípky: Thor, Transformeři a další


ikona
st39.6
hulkkick asspirates of carribeanthortransformers
Co se děje na placu Thora a Kick Ass 2, kdy se začnou natáčet pátí Piráti a kdo nebude v Transformers 4? 
Začněme u Marvelu, který teď obhospodařuje pravděpodobně největší množství sequelů. Druhý Thor, který vzniká s podtitulem The Dark World, za sebou má natáčení epické bitvy, z níž jsme vám už přinesli několik fotek. Teď se můžete na velkolepou řežbu podívat také v behind the scenes videu. A když už jsme u blonďatého boha hromu - ne, Viggo Mortensen se v něm ani jinde jako Dr. Strange neobjeví. Nedávné spekulace o jeho angažmá vyvrátila Victoria Alonso, jedna z hlav Marvelu. Ta pro jistotu ani netušila, že Mortensen ještě hraje. Smlouvu s ním marveláci nemají a asi mít ani nebudou. Počítali jsme s tím, ale stejně je to velká škoda.

U Marvelu ještě chvilku zůstaneme. Mark Ruffalo v rozhovou pro MTV zchladil nažhavené fanoušky, kteří doufali v další samostatný film s Hulkem. O tom se začalo mluvit hned po uvedení Avengers do kin, protože se z něj překvapivě stala jedna z nejoblíbenějších postav týmu. Teď však Ruffalo tvrdí, že ve vznik dalšího samostatného Hulka sám nevěří. Myslí si, že už Marvel s postavou udělal vše, co mohl a udělat chtěl. Zelený nervák tak bude pouze součástí týmovky a sem tam se pravděpodobně objeví v samostatných filmech šťastnějších superhrdinů.
Než odskočíme od comicsáren k o něco dražším produkcím bez hrdinů ve spandexech, mrkněte se na fotky z placu druhého Kick Ass. Ruská kulturistka Olga Kurkulina na nich jako Mother Russia likviduje všechno, co se jí postaví do cesty.
 
Kdyby vás mimochodem zajímalo, jak se bude jmenovat druhá Třístovka, vězte, že byl oficiální název změněn z 300: Battle of Artemisia na údernější 300: Rise of an Empire.
 
A ne, delší sestřih třetího Batmana navzdory v poslední době množícím se spekulacím nevznikne.
 
Ne jen z comicsů je ale Hollywood živ. Také tu jsou Piráti z Karibiku a Transformers. Ti první by se mohli začít točit v listopadu. Víme to díky hrdému prohlášení Portorika, které Piráty přebralo Havaji, kde se natáčely předchozí díly. Nové daňové úlevy očividně nalákaly Disneyho producenty. Že se něco začne dít v listopadu, sice zákonitě neznamená, že by se mělo jednat rovnou o natáčení. Minimálně se stavbou kulis by se ale začít mohlo. První klapka tak stejně nebude daleko.
A co čtvrtí Transformers? Moc toho o nich ani nadále nevíme, už teď ale můžeme s jistotou říct, že se v nich neobjeví Optimus Prime a pravděpodobně ani zbytek oblíbenců z první trilogie. Tvrdí to samotné Hasbro a jestli si myslíte, že je za touto změnou potřeba osvěžit příběh, pletete se. Jedná se o čistý kalkul - Hasbru se hračky navzdory ohromnému úspěchu filmů neprodávaly moc dobře, firma proto ve čtyřce uvede roboty nové, s nimiž se pokusí vydělat nějaký ten další stamilionek navíc.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace