Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mimozemšťané opět útočí


ikona
Mr. Hlad
den nezávislostiroland emmerich
Kolik těch dnů nezávislosti se vlastně bude slavit?  
Den nezávislosti byl jedním z těch filmů, který pomáhal v devadesátých letech vytvářet filmové fanoušky a měl podobný dopad jako Jurský park nebo Matrix. Člověk zkrátka vyšel z kina a byl úplně u vytržení z toho, co viděl. A chtěl toho vidět víc. Roland Emmerich a producent Dean Devlin sice o pár let později naštvali většinu světa zprasenou Godzillou, ale Den nezávislosti jim nikdo nevezme, stejně tak i úspěšné kariéry. O tom, že by se mimozemšťané měli na Zemi vrátit, se mluví už dlouho, teď se však zdá, že se projekt posouvá dopředu. 
 
Vlastně ne projekt, ale projekty. Devlin totiž  prozradil, že se chystají rovnou dva díly pracovně nazvané ID4 Forever Part One a Part Two. Kdy je uvidíme, to nikdo netuší, ale všichni by chtěli začít s natáčením co možná nejdříve, což je trochu problém. Emmerich totiž momentálně pracuje na White House Down, v němž si to Channing Tatum rozdá s teroristy, kteří obsadili Bílý dům a zajali prezidenta. Kamery se tedy spustí nejdříve příští rok. Nikdo samozřejmě nechce říct, o čem to bude (ono je to stejně asi jedno), ale Devlin tvrdí, že se mu na prvním filmu líbí hlavně to, jak se tam mají všichni rádi a jak je důležitá láska mezi lidmi a právě na tom by rád postavil i sequely. No budiž, ale snad si nechá dost peněz na destrukci. 

Vytáhni v hospodě: Bill Pullman, jenž si zahrál ve Dni nezávislosti prezidenta, si svou roli hlavy státu zopakuje v letošním sitcomu 1600 Penn. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace