Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Viggo Mortensen jako Dr. Strange?


ikona
st39.6
marvelviggo mortensen
Dr. Strange na vlastní film už chvilku čeká. Teď by se mohl stát součástí druhé nebo třetí fáze marveláckého universa. 
Znáte to. Internet je plný spekulací, z nichž se většina ukáže být naprostý nesmysl, který vznikl v hlavě zoufalých geeků. Čert aby se v nich vyznal. Ale tahle je až příliš šťavnatá na to, abychom se do ní také nezakousli. Vždyť Viggo Mortensen patří mezi nejzajímavější herce současnosti. Rozhodně ne mezi nejprovařenější a už vůbec se neobjevuje v těch největších projektech. Každou svou postavu ale bere nesmírně vážně a na výsledích je to pak vidět. V posledních letech byl výborný snad všude. Teď by mohl svým charizmatem obohatit další marvelovky.

Začíná se totiž šuškat, že ho Marvel oslovil pro roli Dr. Strange. Spekulace je to opravdu hodně divoká, protože druhý Thor už se točí (parádní"trůnovské fotky z placu tady a tady!) a vznikla na základě dvou tweetů jistého Rogera Wardella. Filmové servery o něm tvrdí, že je to kvalitní insider, který už dříve přinesl několik zaručených informací. Jestli mu věříte, posuďte sami - Wardell napsal, že Marvel vyjednává s Viggem Mortensenem pro zatím nepecifikovanou roli ve druhé fázi jejich filmových comicsáren. Tři dny na to pak přidal "There´s something "Strange" about Thor: The Dark World". V překladu to samozřejmě znamená "cosi zvláštního", ale každému došlo, na co Wardell narážel - v druhém Thorovi by se mohl objevit Dr. Strange.
 
 

Ostatně jeho amulet byl vidět už v jedničce a o filmové adaptaci Dr. Strange už se také nějaký ten pátek mluví. V Thorovi by se mohl objevit v menší roli (podobně jako Hawkeye), aby se pak stal součástí Avengers nebo třetí fáze marveláckého útoku na stříbrná plátna - a případně se objevil v samostatném filmu. Variant je hromada, důležité teď je, že by se v roli Dr. Strange, pokud s ním Marvel opravdu počítá, mohl objevit Mortensen. Volba je to naprosto skvělá, nemyslíte?
 
--- 

Vytáhni v hospodě: Mortensen vypadal během natáčení trilogie Pána prstenů jako naprostý pošuk. Svůj královský meč, kterým Isildur sťal Prsten ze Sauronovy ruky, totiž nosil všude s sebou. Domů, na nákupy, na cesty ... jen na letištích míval problémy.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace