Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Xbox vs. Playstation ve stylu Social Network?


ikona
KarelR
console warsps3sonyxbox360
Chystají se konzolové války? 

No, trvalo to jenom dva roky. Poté, co si "film o Facebooku" odnesl domů Oscara za scénář a vydělal víc než pětinásobek svého rozpočtu, se studia začala poohlížet po podobných projektech. Do jednacích stádií to dotáhlo hned několik (třeba ten o Googlu) a v současnosti se natáčí applácká biografie Stevea Jobse s Ashtonem Kutcherem v hlavní roli. Co nás čeká dál? No přeci film o válce mezi herními konzolemi!

Odvěkého rivalství mezi Xboxem a Playstationem si musel povšimnout snad každý, kdo se jen trochu zajímá o herní dění. Stejně jako se o hráče kdysi "rvaly" Sega a Nintendo, nové tisíciletí patří předhánění Microsoftu a Sony. Opět v tom, čí konzole je lepší. Je poněkud netaktní teď řešit, která z nich vyhrává, protože je kompatibilní s Blu-ray formátem a zahrajete si na ní God of War a Uncharted... Do zákulisí konzolových potyček bychom se každopádně měli podívat ve filmu nazvaném The Console Wars.

Existenci projektu zatím naznačuje jen spousta registrovaných webových adres typu theconsolewars-movie.com. A pár zvěstí, které tenhle tah přičítají chystanému filmu. Zdaleka nejzajímavější informací tak zůstává fakt, že je domovem "Konzolových válek" filmové studio Sony. Dokáže ochranná ruka Playstationu tenhle námět prodat dostatečně nestranně? Budou se obvolávat tvůrci formátu Sorkina a Finchera, nebo půjde jen o lacinou reklamu na vlastní konzoli? Víc nám určitě napoví příští měsíce. Naděje na slušný biják ale zatím žije.

---

Vytáhni v hospodě: Nejprodávanější hrou pro Xbox 360 jsou Kinect Adventures s 18 miliony prodanými kopiemi. U Playstationu 3 vede Gran Turismo 5, které si pořídilo víc než 7,4 milionu lidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace