Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock jako profesionální drsňák?


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Koho jiného byste obsadili do role největšího frajera a drsoně všech dob?  

Dwayne Johnson alias The Rock měl být nástupcem Arnolda Schwarzeneggera, bohužel se ale na hereckou kariéru vrhl v okamžiku, kdy o akční filmy nebyl zrovna velký zájem a i když Vítejte v džungli byla bomba, v kinech se filmu moc nedařilo. Časem se ale ukázalo, že Dwayne Johnson má i velký komediální talent a na rozdíl od rádoby legračních pokusů Slye a Arnolda nejsou jeho komedie pro diváky úplně bolestivým zážitkem. Nedávno se ale k akci s úspěchem vrátil, příští rok ho uvidíme v Rychle a zběsile 6, odložené dvojce G. I. Joe a navíc se motá i okolo comicsového Loba.

Teď se však jeho jméno začalo skloňovat s projektem Dan Mintner: Badass for Hire. The Rock by si tu měl zahrát nájemného žoldáka, který je největším tvrďákem na světě a moc dobře to o sobě ví. To mu však nebrání v tom, aby to okolí neustále připomínal. Teď ho čeká mise, při které má zachránit uneseného miliardáře, což je dost dobrý důvod k tomu, aby zmlátil a postřílel spoustu lidí a přitom machroval na každého, koho potká. Studio New Line by tuhle akční parodii rádo začalo natáčet někdy příští rok, tak snad se s Johnsonem dohodnou. Kdo jiný by měl sakra podobnou roli hrát?

Vytáhni v hospodě: Za Krále Škorpiona dostal Johnson 5.5 milionu dolarů. Šlo o vůbec největší honorář pro herce, který si střihl hlavní roli poprvé v kariéře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace