Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy jako prvotřídní pijan


ikona
KarelR
tom hardy
Bane má trable. 

Prokládat proplouvání blockbustery charakterními rolemi v malých dramatech! Toť recept, podle kterého se snaží fungovat snad každá snaživá hollywoodská hvězda. Některým to vychází, některým ne. Tom Hardy ale naštěstí patří do té první skupiny.

Charismatický Londýňan k nám letos doráží hned v pěti filmech (Jeden musí z kola ven, Tohle je válka!, Temný rytíř povstal a Země bez zákona v kinech, Warrior na DVD). A rychle se tak staví po bok těch nejsnaživějších kolegů, jakými jsou třeba Channing Tatum a Michael Fassbender. Co plánuje dál? Převezme hlavní roli Šíleného Maxe pod dohledem George Millera. A brzy po tom by ho mělo čekat drama The Long Red Road.

Hardy si v něm zahraje notorického pijana Sama, který se musí dát dohromady ve chvíli, kdy ho v indiánské rezervaci v Jižní Dakotě navštíví jeho malá dcerka. Tematicky to příliš originálně nezní, naposledy jsme tu něco podobného měli třeba v Odnikud někam Sofie Coppoly. "Dlouhá rudá cesta" ale vychází z divadelní hry Bretta C. Leonarda, v níž si hlavní roli zahrál právě Hardy. Ověřená látka se tedy jen přesune na velké plátno (scénář sepíše sám Leonard) a bude se doufat v podobný úspěch.

Pomoct by mu měl i Michael Shannon v roli Samova staršího bratra (po záporácké roli v Muži z oceli snad potáhne do kina víc) a projektu tak zatím chybí jen režisér. Vezme ho pod svá křídla Philip Seymour Hoffman, který dohlížel na hru? Kdo ví. V každém případě tu máme další malé drama s Hardym, od čehož by se mělo jít odpíchnout jen k dobrému nebo ještě lepšímu výsledku.

---

Vytáhni v hospodě: Hardyho baneovský akcent je inspirovaný neporaženým irským "rváčem" Bartleym Gormanem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace