Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaříznuté přísliby


ikona
KarelR
david cronenbergviggo mortensen
Viggo Mortensen se nakonec do role ruského mafiána nevrátí. 

Kolik novinek jsme o dvojce Východních příslibů napsali? Pěknou řádku. Pokračování pět let staré gangsterky, kterou David Cronenberg potěšil nejednoho fanouška žánru, ale nakonec nevznikne. Proč? Ptejte se v produkční společnosti Focus Features.

Právě její ředitel, James Schamus, totiž podle Cronenberga projektu podtrhnul koberec pod nohama. Scénář byl hotový, Viggo Mortensen i Vincent Cassel se chystali vrátit se do svých rolí a samotné natáčení mělo začít už v říjnu. Jenže si Schamus zřejmě na poslední chvíli uvědomil, že jednička v kinech vydělala jenom 56 milionů dolarů (z toho tristních 17 v USA), a diváci tak přijdou zkrátka.

Když se člověk podívá na čísla, nemůže mu to moc zazlívat. Na druhou stranu je ale dost nepochopitelné, proč Schamus nechal projekt dojít tak daleko, aby Cronenbergovo dítko ani ne dva měsíce před natáčením potopil.

Na přeběhnutí k jinému studiu to tentokrát nevypadá. Takže se holt budeme muset smířit s tím, že snad ultra drsného Mortensena uvidíme někdy jindy v něčem jiném. Škoda.

---

Vytáhni v hospodě: Při natáčení jedničky se jednou Mortensen vydal do hospody bez toho, aby si smyl svá falešná tetování. Vyděsil tím několik lidí, kteří si mysleli, že jde o pravého ruského mafiána, kterého pustili z vězení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace