Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables 3 budou! Přidají se Cage, Ford a Eastwood?


ikona
st39.6
expendablesexpendables 2expendables 3harrison fordnicolas cagesylvester stallone
Z Postradatelných se vyklube trilogie a další kolo tak může začít: Kdo se objeví ve trojce? 

Dvojka Postradatelných teprve míří do kin a už to vypadá, že se nevyhneme ani třetímu dílu. Tedy takhle, filmům s Chuckem Norrisem se vyhnout nedá, ale to nejprve musejí vzniknout. Že by producenti mohli z Postradatelných udělat trilogii, asi v jeden okamžik napadlo každého. Přirozeně by se ale měly plány začít dělat až podle toho, jak se bude po finanční stránce dařit dvojce. Jak producenti, tak samotný Stallone, jsou si však docela jistí, že druzí Postradatelní vydělají dost. Začíná se proto mluvit o dalším dílu.

O tom se rozpovídal samotný Sly a jen tak mimoděk ho vlastně potvrdil. Na tiskovce ke dvojce začal mluvit o možných směrech, kterými by se filmaři mohli v závěru trilogie vydat a jeho úvaha šla tak daleko, že vzal v potaz nejen drobnou změnu žánru, ale dokonce možnost, že by trojka byla rip-offem nějakého ze starších filmů Arnolda Schwarzeneggera. Nápad je to zajímavý, co myslíte?

Sly každopádně není jediný, kdo o trojce Postradatelných mluví jako o hotové věci. Producent Avi Lerner kvůli ní dokonce začal obvolávat další hvězdy - prý už kontaktoval Clinta Eastwooda a mluví dokonce s Harrisonem Fordem! I kdyby se mu podařilo překecat jen jednoho z nich, byla by to výhra srovnatelná s angažmá Chucka Norrise. Z trilogie Expendables by se definitivně stala encyklopedie hvězd akčního filmu. Lerner totiž chce obsadit také Wesleyho Snipese (až se vrátí z vězení) a Total Filmu řekl, že už mu na nabídku kývl Nicolas Cage. Zrovna v jeho případě se sice nejedná o žádné překvapení, Nic by přijal roli i v teleshoppingoové reklamě na paruky. Jenže fanoušky každá taková zpráva potěší - stejně jako by jim měl udělat radost zamýšlený návrat Mickeyho Rourka, s nímž by se samozřejmě měl do třetího dílu podívat každý, kdo se zatím v sérii objevil (a neskončil pod drnem).

---

Vytáhni v hospodě: Gotta love Nic!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace