Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith vypráví Temný rytíř povstal


ikona
KarelR
kevin smiththe dark knight rises
Nový Batman v té nejzábavnější možné podobě. 

Ne, ten titulek není žádná mystifikace. Christopher Nolan sice natočil možná nejlepší letošní film a žije v dojmu, že si ho nejlépe užijete v IMAXu. To ale nepočítal s tím, že vznikne následující duo podcastů. Název prvního z nich je Fatman on Batman a Kevin Smith se v něm pravidelně schází s nějakým "netopýřím hostem" (dabér Jokera Mark Hamill atd.), aby rozebíral osudy svého nejoblíbenějšího superhrdiny. Poslední epizoda se logicky věnovala novému filmu Temný rytíř povstal. A dala vzniknout dost nevídané věci.


Fatman on Batman: 008 - 1. část

Ve Fatman on Batman (pozor, do 05:52 jsou reklamy) si Smith povídá se svým nejlepším kamarádem (a producentem všech jeho filmů) Scottem Mosierem. Rozebírají Batmanovu filmovou historii a části nového filmu (Mosier ho neviděl a nevadí mu spoilery), aby relaci po hodině a půl ukončili s tím, že v ní budou pokračovat ve spřízněném SModcastu. A až tam dochází na to pravé ořechové.

Smith během další hodiny a půl chronologicky převypráví úplně celý film (reklamy jsou do 05:25) a pochopitelně ho doplní o spoustu poznatků, fórů a parodování Batmana a Banea. Což z tohohle audia dělá vskutku nezapomenutelný (a emocemi nabitý!) zážitek, jehož části vám budou znít v hlavě ještě zatraceně dlouho.


SModcast: 218 - 2. část

Po Poldech a Red State spousta lidí Smithe zavrhla. A možná mají pravdu, že jako filmař už není takový borec. Jeho vypravěčské schopnosti jsou ale pořád prvotřídní, jak letos dokázal ve své nové reality show Comic Book Men (aka Clerks v obchodě s comicsy), na panelu na Comic-Conu a nyní v téhle podcastové smršti. Jestli vám je Smithův humor blízký, viděli jste nového Batmana a rádi si o něm něco poslechnete... tohle zdaleka překonává cokoliv, co můžete na internetu vyhrabat.

---

Vytáhni v hospodě: Kevin Smith je autorem třídílného comicsu Batman: Cacophony, který nakreslil Walt Flanagan (šéf comicsového obchodu z Comic Book Men). Respekt!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace