Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Schwarzenegger vs. Worthington?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggersam worthington
Akční legenda a její mladý nástupce ve společném filmu? 

V jaké formě je po letech politické kariéry Arnold Schwarzenegger, se snad dozvíme už za pár týdnu v The Expendables 2, i když tady bude mít pořád nejspíš ještě menší roli. Ten hlavní test přijde příští rok, kdy od něj uvidíme The Last Stand, kde se jako stárnoucí šerif malého amerického městečka bude muset postavit narkobaronovi, jenž chce utéct do Mexika, a také v thrilleru The Tomb, ve kterém se opět sejde se Slyem. Každopádně věříme, že to dopadne dobře. Stejně jako jeho další chystaný projekt s názvem The Ten. O tom už se mluví nějakou chvilku a mělo by jít o příběh skupiny agentů DEA, kteří se rozhodnou obrat narkomafii o pár milionů dolarů. Všechno se ale zkomplikuje v okamžiku, kdy si pro ně přijde najatý zabiják a jednoho po druhém začne likvidovat.

Scénář píše Skip Woods, autor A-Teamu nebo G. I. Joe a údajně půjde o variaci na Deset malých černoušků od Agathy Christie, jen se u toho bude asi mnohem víc střílet. Režie se ujme David Ayer, jenž má za sebou třeba Street Kings nebo scénář k Training Day. Nejnovější informace ale dává Schwarzeneggerovi do boje proti mafiánskému likvidátorovi potenciálně dost zajímavého parťáka. Tvůrci totiž jednají o tom, že by se vedle něho objevil Sam Worthington. Ten se teď párkrát v kinech spálil a jeho Muž na hraně byl prvotřídní propadák a ani Hněv Titánů zdaleka nesplnil očekávání, takže kdyby měl krýt záda Schwarzeneggerovi, nejspíš by to jeho kariéře docela pomohlo. A taky by se mohl něco přiučit, pokud by se rád stal akční hvězdou pro novou generaci. Každopádně uvidíme, ti dva by mohli z The Ten udělat dost zajímavou podívanou.

Vytáhni v hospodě: Worthington odmítl mluvit o zraněních, která si přivodil při natáčení Hněvu Titánů. Prý má kamarády, co hrají rugby a ti by ho považovali za poseru.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace